Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Madrac Magnolia plus zip silver

Šifra artikla: 7229

Stanje artikla: Ni zalihe
  • 250 mm
RASPRODANO
504 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -26.5 €)
Predviđen datum dostave: nema podataka
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Materijal: Navlaka Coolmax, Greentex punjenje, memorijska pjena, poliuretanska podloga, filc, bonnel opruge 355, filc, poliuretanska podloga, ergoflex podloga, navlaka Coolmax
Visina: 25 cm
Pralna navlaka
DODATNE INFORMACIJE:
  • Madrac se prilagođava različitim potrebama s različitim materijalima s obe strane: s jedne strane Ergoflex pjena, koju odlikuje prozračnost i elastičnost, s druge strane nalazi se memorijska pjena - 5 cm, koja zbog svoje spremnosti prilagođava memorijsku pjenu svakom tijelu bez obzira na težinu, u dobroj mjeri smanjuje pritisak na točke tijela i omogućuje dubok i neometan san.
  • Madracu je dodan trodimenzionalni remen koji omogućuje stalnu ventilaciju i štiti madrac od plijesni i bakterija.
  • Navlaka Coolmax dodatno poboljšava udobnost tijekom spavanja jer ima posebno svojstvo da brzo ispušta vlagu u okolinu i tako održava tijelo suhim tijekom sna.
  • Greentex punilo je antialergijsko, elastično i prozračno.

Krevet se sastoji od 355 opruga Bonnel (dimenzije 90x200).

Ovjes je izrađen od opruga s dva stupa Bonnel, koje osiguravaju fleksibilnost i trajnost kvalitete. Po obodu madraca nalazi se box protiv udaraca izrađen od fleksibilne pjene, koja pruža bolju udobnost tijekom odmora i sprječava neugodan osjećaj klizanja.

Memorijska pjena

5 cm Memorijska pjena materijal je osjetljiv na toplinu koji smanjuje pritisak na točke tijela i omogućuje nesmetan protok krvi u kapilarima. Zbog svoje spremnosti, memorijska pjena podržava svako tijelo, bez obzira na njegovu težinu. Struktura otvorenih stanica omogućuje ventilaciju i regulaciju temperature, čime se sprječava stvaranje plijesni, bakterija i grinja.

Ergoflex pjena

Pjena velike gustoće s različitom nosivošću osigurava da je madrac ortopedski i da se ne deformira. Pjena je izrađena na osnovi pjenjenja parom, koja omogućuje cirkulaciju zraka kroz otvorene ćelije i održava madrac higijenskim.

Mogućnost skidanja navlaka

  • Elegantna tkanina Tencel® izuzetno je prozračna i termoregulacijska. 3D-Space remen omogućuje stalnu ventilaciju. Prošiven je valovitim uzorkom i prilagođava na svih sedam zona različite nosivosti. Navlaka ima četiri ručke za lakše okretanje madraca, potpuno se odvaja sa sve četiri strane s prikladnim bočnim zatvaračem i može se prati na 60 ° C. Punjena je prirodnim lanom koji daje osjećaj suhoće i svježine.
  • Tencel® je potpuno prirodno vlakno izrađeno od celuloze. Njegova primarna svojstva su optimalna otpornost, dobra propusnost i upijanje. Zahvaljujući pamuku, upija 50% vlage svoje težine i ispušta je u prostoriju. Tkanina tako ostaje suha i svježa. Otporan je na grinje i bakterije.
  • Lan je biljka koja se odlikuje svježinom, lakoćom i prozračnošću. Međutim, nudi mnogo više: ima svojstva toplinske izolacije, što ga čini idealnim za uporabu zimi; upija vlagu, pruža maksimalnu udobnost, daje osjećaj suhoće i svježine; ne izaziva alergije, potpuno je prirodan i daje dobar osjećaj. U sloju je posteljina kombinirana sa 100% poliesterom koji održava pravilnu temperaturu i sprječava razvoj alergija.
  • PAS 3D -SPACE - Posebno tkanje koje je ušiveno u određene madrace. Omogućuje stalnu cirkulaciju zraka unutar i izvan madraca, tako da potonji uvijek ostaje suh i higijenski zdrav.

 

DODATNE SLIKE:

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

🛌Kakve vrste madraca imate u ponudi?

Možete birati Bonell opruge, džepičaste opruge, te madrace iz (memorijske) pjene, kokosovih vlakana i lateks madrace.

📏Koje su standardne dimenzije jednostrukih madraca?📏

U standardne dimenzije ubrajamo dimenzije: 80 x 190 cm i 80 x 200 cm 90 x 190 cm in 90 x 200 cm.

Da li kod vas mogu kupiti podnicu?

Da, podnicu možete kupiti u našoj online trgovini i tako produžiti vijek upotrebe vašeg madraca Kreveti -> Podnice.

Koje brendove savjetujete prilikom kupovine madraca?

Sve madrace u našoj online trgovini odlikuje odličan odnos cijene i kakvoće. Ako želite madrac s oprugama savjetujemo Come-for i Neolux, ako želite madrac bez opruga savjetujemo Dormeo i Vitapur madrace.

Koje nosivosti madraca su dostupne?

Možete birati nosivost u rasponu 110 kg, 120 kg, 130 kg, 140 kg, 150 i 160 kg (za 1 osobu). Ako madrac ima dimenziju više od 120 cm,tada je i nosivost 2x veća.

✅Da li madraci imaju jamstvo?✅

Svi madraci iz naše ponude u online trgovini imaju jamstvo u rasponu od 12 do 60 mjeseci. Uvjete za jamstvo možete pročitati >> ;a href="https://www.svijetnamještaja.hr/kupovina/jamstvo/">Jamstvo.

Zašto kupiti nadmadrac?

Nadmadraci služe kao dodatna oprema i zaštita za madrace, nadmadraci svojom funkcijom produžavaju vijek upotrebe madraca. Perivi su i nude idealnu zaštitu od nezgoda i oštećenja.

🚚Koji su oblici dostave za madrace?🚚

Nudimo dostavu Hrvatske pošte ili druge kurirske službe.

MIŠLJENJA STRANAKA

Madrac 3D Chrome - 90x200 cm

   Mladen Brenc - 2024-02-28

Sve kako piše u opisu proizvoda, madrac je odličan. Malo je duže potrajala isporuka, ali na kraju sve OK.

+ Sve

- Nema

Madrac Flora - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Sve ok, lipo

Nadmadrac Aero Flex - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Ok super

Madrac 3D Chrome - 120x200 cm

   Ivana - 2023-11-30

Iako sam bila skeptična, jer piše da je madrac jako tvrd, madrac je savršen.

Madrac Flora - 120x200 cm

   Snježana - 2023-11-22

Odličan i udoban!

Madrac Pocket Roll latex - 140x200 cm

   igor - 2023-10-21

odlično

Zaštitna navlaka za madrac AquaStop - 120x200 cm

   Kararina - 2023-10-18

Kvalitetna navlaka. Preporučujem.

+ Kvalitetna navlaka.

Madrac 3D Iridium

   T - 2023-07-23

Prezadovoljni i madracem i uslugom!
GOR