Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Madrac Wellnes

Šifra artikla: 7257

Stanje artikla: Ni zalihe
  • 260 mm
RASPRODANO
388 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -20.4 €)
Predviđen datum dostave: nema podataka
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Punilo: Topper koji se može ukloniti - navlaka silver, memorijska pjena, navlaka silver care, Greentex, podstava od poliuretana, džepićaste opruge, filc, podstava od poliuretana, Greentex, navlaka silver care
Visina: 26 cm
DODATNE INFORMACIJE:

Ergonomski madrac Wellness biser je među madracima s džepićastim ovjesom jer je dizajniran s rješenjima koja mogu uvelike poboljšati kvalitetu odmora.

TOPPER

  • Inovativni Topper jastuk estetski je ugodan element Wellness modela ispunjen udobnom i učinkovitom memorijskom pjenom.
  • Džepićaste opruge sa 7 zona podrške doprinose poboljšanju izuzetnih ergonomskih značajki Wellness modela. Jezgra je prekrivena Ergoflex blokovima i obodnim boxom s bočnim pojačanjima protiv klizanja i udara. Prekriveno hipoalergenom i antistatičkom tkaninom Silver Care, udobnom i ugodnom na dodir.
  • Ovaj model ima 3D-SPACE sustav obodne ventilacije, koji se sastoji od trodimenzionalne tkanine koja omogućuje stalnu izmjenu zraka i na taj način održava madrac svježim i provjetravanim u svako godišnje doba. Zahvaljujući umetanju četiri ručke od tkanine, madrac se lako okreće.
  • Visina u sredini: oko 26 cm

Madrac s neovisnim džepićastim oprugama

Jezgro madraca sastoji se od 475 nezavisnih opruga (dimenzije 90x200). Oni su raspoređeni u 7 zona opterećenja u kombinaciji s Ergoflex pjenom. Po obodu madraca nalazi se box protiv udarca izrađen od fleksibilne pjene, koja pruža bolju udobnost tijekom odmora i sprječava neugodan osjećaj klizanja. Navlaka je izrađena od Sanitized tkanine koja pruža antibakterijsku zaštitu i sprječava pojavu bakterija i gljivica. Time se osigurava stalna higijena i sprječava neugodan miris madraca. Greentex antialergijsko punilo je prozračno i otporno na moljce, grinje i mikroorganizme. Trodimenzionalnom pojasu dodane su četiri ručke od tkanine, što omogućuje stalnu ventilaciju. Kombinacija svih materijala kombiniranih u madracu Wellnes omogućuje svestranu udobnost i optimalan odmor.

950 samostojećih opruga

Krevet se sastoji od 475 nezavisnih džepićastih opruga (dimenzije 90 x 200). Zahvaljujući džepićastom ovjesu, koji pruža preciznu potporu tijelu, postižemo uistinu kvalitetan odmor. Jezgra nudi 7 zona različite nosivosti, koje svakom dijelu tijela daju odgovarajuću potporu prema opterećenju.

BOX SUSTAV

Box - okvir po obodu madraca, izrađen od fleksibilne pjene protiv udara, pruža bolju udobnost tijekom odmora i sprječava neugodan osjećaj klizanja, koji je prisutan u tradicionalnim madracima bez box okvira. Jezgra je zatvorena u box sustav od poliuretanske pjene velike gustoće i otvorenih ćelija, što osigurava stalnu izmjenu zraka unutar kreveta. Potonji tako ostaje svjež i suh, jer se vlaga stvorena znojenjem tijekom spavanja ispušta u prostoriju. Box sustav madracu daje kompaktnost i čvrstoću pa madrac zadržava oblik duže vrijeme.

  • Memorijska pjena je materijal osjetljiv na toplinu koji u dobroj mjeri smanjuje pritisak na točke tijela i omogućuje neometan protok krvi čak i u kapilarima. Zbog svoje spremnosti, memorijska pjena podržava svako tijelo, bez obzira na njegovu težinu. Struktura otvorenih stanica omogućuje ventilaciju i regulaciju temperature, čime se sprječava stvaranje plijesni, bakterija i grinja.
  • Ergoflex pjena je pjena velike gustoće s različitom nosivošću koja osigurava ortopedski ležaj i da se ne deformira. Pjena je izrađena na osnovi pjenjenja parom, koja omogućuje cirkulaciju zraka kroz otvorene ćelije i održava madrac higijenskim. 
DODATNE SLIKE:

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

🛌Kakve vrste madraca imate u ponudi?

Možete birati Bonell opruge, džepičaste opruge, te madrace iz (memorijske) pjene, kokosovih vlakana i lateks madrace.

📏Koje su standardne dimenzije jednostrukih madraca?📏

U standardne dimenzije ubrajamo dimenzije: 80 x 190 cm i 80 x 200 cm 90 x 190 cm in 90 x 200 cm.

Da li kod vas mogu kupiti podnicu?

Da, podnicu možete kupiti u našoj online trgovini i tako produžiti vijek upotrebe vašeg madraca Kreveti -> Podnice.

Koje brendove savjetujete prilikom kupovine madraca?

Sve madrace u našoj online trgovini odlikuje odličan odnos cijene i kakvoće. Ako želite madrac s oprugama savjetujemo Come-for i Neolux, ako želite madrac bez opruga savjetujemo Dormeo i Vitapur madrace.

Koje nosivosti madraca su dostupne?

Možete birati nosivost u rasponu 110 kg, 120 kg, 130 kg, 140 kg, 150 i 160 kg (za 1 osobu). Ako madrac ima dimenziju više od 120 cm,tada je i nosivost 2x veća.

✅Da li madraci imaju jamstvo?✅

Svi madraci iz naše ponude u online trgovini imaju jamstvo u rasponu od 12 do 60 mjeseci. Uvjete za jamstvo možete pročitati >> ;a href="https://www.svijetnamještaja.hr/kupovina/jamstvo/">Jamstvo.

Zašto kupiti nadmadrac?

Nadmadraci služe kao dodatna oprema i zaštita za madrace, nadmadraci svojom funkcijom produžavaju vijek upotrebe madraca. Perivi su i nude idealnu zaštitu od nezgoda i oštećenja.

🚚Koji su oblici dostave za madrace?🚚

Nudimo dostavu Hrvatske pošte ili druge kurirske službe.

MIŠLJENJA STRANAKA

Madrac 3D Chrome - 90x200 cm

   Mladen Brenc - 2024-02-28

Sve kako piše u opisu proizvoda, madrac je odličan. Malo je duže potrajala isporuka, ali na kraju sve OK.

+ Sve

- Nema

Madrac Flora - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Sve ok, lipo

Nadmadrac Aero Flex - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Ok super

Madrac 3D Chrome - 120x200 cm

   Ivana - 2023-11-30

Iako sam bila skeptična, jer piše da je madrac jako tvrd, madrac je savršen.

Madrac Flora - 120x200 cm

   Snježana - 2023-11-22

Odličan i udoban!

Madrac Pocket Roll latex - 140x200 cm

   igor - 2023-10-21

odlično

Zaštitna navlaka za madrac AquaStop - 120x200 cm

   Kararina - 2023-10-18

Kvalitetna navlaka. Preporučujem.

+ Kvalitetna navlaka.

Madrac 3D Iridium

   T - 2023-07-23

Prezadovoljni i madracem i uslugom!
GOR