Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Odabir najpopularnijeg dječjeg namještaja Helvetia Meble

Poljski proizvođač namještaja za interijere Helvetia Meble je na tržištu prisutan već skoro 30 godina i dio je međunarodne grupacije IMS Group. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju dnevnih boravaka, blagovaonica, spavaćih soba, predsoblja, dječjih soba i ormara. Tvrtka ima oko 500 zaposlenih, a proizvodnja se proteže na približno 15.000 m2. U proizvodnji koriste modernu tehnologiju te se mogu pohvaliti pristupačnim cijenama i konkurentskom pozicijom na tržištu u usporedbi s drugim lokalnim proizvođačima namještaja.

Krevet Bota – 120 x 200 cm

Opremanje dječje sobe ili prostora za tinejdžera može biti veliki izazov. Odabrati manji ili veći krevet je jedno od glavnih pitanja tijekom opremanja dječje sobe. Ako ste se ipak odlučili za veći krevet kojeg će vaše dijete moći koristiti duži niz godina, svakako razmislite o krevetu Bota.

Neutralne boje

Krevet Bota poljskog proizvođača Helvetia 120 x 200 cm dolazi u izvedbi neutralnih boja zbog kojih je vrlo popularan odabir tijekom opremanja dječje sobe. Krevet se može pohvaliti i velikim prostorom za odlaganje predmeta pa u ladice na izvlačenje uvijek možete pospremiti posteljinu, igračke ili druge dječje stvari. Krevet dolazi u ponudi bez podnice koju možete naručiti dodatno u našem webshopu.

Visokokvalitetni materijali

Krevet Bota je izrađen od visokokvalitetnog iverala koji je čvrst te otporan na oštećenja i druge vanjske faktore. Krevet dolazi u izvedbi bijele neutralne boje s dodatkom sive colorado beton boje i može služiti kao samostalan element ili ga možete kombinirati s drugim stilski usklađenim elementima iz istoimene kolekcije Bota koja se temelji na neutralno sivo-bijeloj nježnoj kombinaciji.

Zašto odabrati krevet Bota?

 • Nestandardna dimenzija kreveta za raskošan i udoban san vašeg djeteta,
 • mogućnost nadgradnje sobe s drugim elementima iz istoimene kolekcije Bota,
 • neutralne boje koje se odlično prilagođavaju prostoru
 • izrađen od visokokvalitetnog iverala,
 • jednogodišnje jamstvo,
 • ladica na izvlačenje za odlaganje namještaja.

Radni stol Bota

Radni stol je u dječjoj sobi prostor namijenjen za korištenje računala, učenje, pisanje domaćih zadaća i druge aktivnosti. Ako želite sobu vašeg djeteta obogatiti modernim radnim stolom svijetlih boja tada je odličan izbor za vas radni stol Bota proizvođača Helvetia Meble. Ovaj stol može biti dio dnevnog boravka, kućnog ureda ili nekog drugog prostora u vašem domu.

Samostalan element ili dio kolekcije

Radni stol Bota dimenzija 170 x 50 x 91 cm u vašem prostoru može biti samostalan element ili element koji možete nadgraditi drugim stilski usklađenim elementima namještaja iz istoimene kolekcije. Kolekcija Bota je dizajnirana u modernom stilu blagih i neutralnih boja koje se odlično uklapaju u svaki prostor, a za prostor ispod stola savjetujemo postavljanje ladičara s policama koji pomaže u organizaciji prostora.

Moderan dizajn, kvalitetni materijali

Radni stol Bota je izrađen od visokokvalitetnog iverala u kombinaciji bijele i sive colorado beton boje, a ističe se jednostavnim i masivnim stilom koji će osigurati ugodan rad djeteta ili odrasle osobe za stolom. Jedinstveni dizajn stola ne obuhvaća klasičnu izvedbu sa ladicama već nudi zanimljiv i unikatan prostor s policama za odlaganje knjiga, udžbenika, bilježnica i drugih predmeta koji će vam uvijek biti pri ruci. Tijekom kupovine stola možete odabrati lijevi ili desni način postavljanja tako da stol možete prilagoditi vašem prostoru i potrebama. Svakako vodite računa o dimenzijama!

Zašto je radni stol Bota najbolji izbor za vas?

 • Moderan dizajn,
 • bez ladica, a s puno prostora za odlaganje,
 • neutralne boje se odlično uklapaju u prostor,
 • kvalitetna izrada,
 • masivan stil,
 • jednogodišnje jamstvo.

Kutni ormar Bota

Kada opremamo dječju sobu često se pitamo kakav ormar bi bio idealan izbor, no na to pitanje je teško dati jednostavan odgovor. Treba dobro razmisliti koliko prostora dijete treba za igru i druge aktivnosti i koliko prostora je potrebno za odlaganje i pospremanje odjeće i drugih dječjih potrepština. U praksi se pokazalo da djevojčice trebaju više prostora za odlaganje nego dječaci, no ta tvrdnja nije uvijek točna. S kutnim ormarom ćemo zato uštedjeti prostor i djetetu omogućiti više slobodnog mjesta u sobi.

Neutralne boje

Kutni ormar Bota je dio kolekcije sobe za mlade Bota, a u našem webshopu je vrlo popularan produkt jer ga je moguće smjestiti u gotovo svaku spavaću ili dječju sobu. Pogledajmo zašto? Nježna bijela nijansa i neutralan izgled ormara omogućuju lakše uklapanje u prostor pa će se ormar dobro kombinirati s preostalim svijetlim namještajem. Ormar nudi odličan velik prostor za odlaganje usprkos relativno manjim dimenzijama i zato je odličan izbor za spavaću ili dječju sobu.

Puno prostora za odlaganje, masivna konstrukcija

Kutni ormar Bota je izrađen od kvalitetnog iverala, ističe se masivnom konstrukcijom, a njegova unutrašnjost sadrži pet polica na lijevoj strani te dvije veće police na desnoj strani koje će osigurati bezbrižno odlaganje i pospremanje odjeće i drugih stvari. Ormar Bota možete nadograditi i drugim elementima namještaja iz istoimene kolekcije i opremiti vaš prostor kao stilski usklađenu cjelinu.

Zašto odabrati kutni ormar Bota?

 • Puno prostora za odlaganje,
 • neutralan izgled koji se odlično uklapa u prostor,
 • kvalitetan dizajn,
 • mogućnost nadgradnje kolekcije Bota.

Soba za mlade Bota

Opremanje sobe za mlade se poprilično razlikuje od opremanja dječje sobe radi potreba djeteta i činjenice da će soba za mlade biti duže u upotrebi. Stoga je potrebno dobro razmisliti o kvaliteti materijala kako bi namještaj što duže zadržao svoj prvotni oblik.

Nježne svijetle nijanse

Soba za mlade Bota je vrlo popularan izbor upravo zbog svojeg nježnog neutralnog izgleda i masivnog stila izrade, a kombinacija bijele i sive colorado beton boje ju čini još privlačnijom kombinacijom. Zahvaljujući svjetlijim nijansama kolekcije će soba vašeg djeteta izgledati većom i ugodnijom za boravak. Soba za mlade Bota sadrži 11 elemenata s kojima možete postići individualan i unikatan izgled sobe upravo po vašoj ili mjeri vašeg djeteta. Svi elementi ove kolekcije su izrađeni od visokokvalitetnog iverala koji je čvrst i otporan na oštećenja i druge vanjske faktore. Ne zaboravite da kolekciju Bota možete dobiti po odličnoj cijeni samo u našem webshopu Svijetnamještaja.hr

Kolekcija Bota sadrži iduće elemente:

 • 1 x ormar za odjeću. Dimenzije: 108 x 198 x 60 cm.
 • 1 x krevet. Dimenzije: 126 x 80 x 208 cm.
 • 1 x noćni ormarć. Dimenzije: 45 x 42 x 42 cm.
 • 1 x radni stol. Dimenzije: 170 x 91 x 50 cm.
 • 1 x zidna polica. Dimenzije: 120 x 24 x 25 cm.
 • 1 x komoda. Dimenzije: 40 x 53 x 45 cm.
 • 1 x regal. Dimenzije: 80 x 198 x 43 cm.
 • 1 x ormar. Dimenzije: 50 x 198 x 43 cm.
 • 1 x komoda. Dimenzije: 130 x 98 x 37 cm.
 • 1 x komoda. Dimenzije: 140 x 86 x 37 cm.
 • 1 x kutni ormar. Dimenzije: 95 x 198 x 95 cm.

Soba za mlade je izrađena od visokokvalitetnog iverala, ističe se nježno sivom (colorado beton) i bijelom bojom koje su dobitna kombinacija za kupce u našem webshopu i upravo ova kolekcija je najčešće birani produkt od strane naših kupaca.

Zašto odabrati sobu za mlade Bota?

 • Kvalitetna izrada i masivan stil,
 • neutralna nježna boja,
 • mogućnost slaganja elemenata po vlastitom izboru,
 • jednogodišnje jamstvo.

Ormar Bota

Ormari u dječjim sobama i sobama za mlade su nešto manjih dimenzija od klasičnih ormara za spavaće sobe, no to ne znači da su i manje funkcionalni i upotrebljivi. Ako ste u potrazi za ormarom za dječju sobu svakako provjerite ponudu ormara Bota iz istoimene kolekcije.

Velik prostor za odlaganje

Ormar Bota dimenzija 108 x 60 x 198 cm je dio istoimene kolekcije za mlade Bota s potpisom poljskog proizvođača namještaja Helvetia Meble. Kolekcija je namijenjena za opremanje soba za mlade, a zbog neutralnog izgleda i sivo-bijele nijanse je omiljen odabir, ne samo za dječje sobe već i za spavaće sobe, radne prostore pa čak i za dnevne boravke. Ormar Bota se može pohvaliti i dobro podjeljenim prostorom za odlaganje odjeće i drugih predmeta, ormar je trokrilni te ima dvije praktične ladice. Ako namjeravate opremiti dječju sobu kao stilski usklađenu cjelinu ne zaboravite pogledati i druge elemente namještaja iz kolekcije Bota.

 • je izrađen od kvalitetnih materijala,
 • nudi puno prostora za odlaganje,
 • omogućuje kombiniranje s drugim elementima iz istoimene kolekcije Bota,
 • je masivan te otporan na oštećenja i druge vanjske faktore

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR