Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Aero – nadmadrac proizvođača Come-for

Nadmadraci imaju važnu ulogu u očuvanju madraca, a ujedno utječu i na duži životni vijek madraca, te nude potpuno ravnu podlogu koja je važna za udoban i zdrav san. Nadmadraci su idealno rješenje za krevete na razvlačenje poput dvosjeda ili trosjeda, isto tako nadmadraci mogu sakriti nedostatke tvrdog ili premekanog madraca i pomoći u postizanju optimalnog rješenja.

Nadmadrac pomaže sakriti nedostatke neravne površine za spavanje i utječe na razliku u visini površine za spavanje. Nadmadrac ne sadrži opruge, obično je visok između 5 - 7 cm, odličan je dodatak svim dvosjedima, trosjedima ili kaučima koji se mogu razvlačiti u krevet, čest je dodatak madracima koje štiti i produljuje vijek upotrebe.

Nadmadrac nije madrac!

Važno je znati da nadmadrac dugoročno ne može biti zamjena za madrac ili primarni ležaj, a razlika između madraca i nadmadraca se očituje u visini, cijeni i sastavu jezgre. Nadmadrac će vam odlično poslužiti u slučaju kada vam nedostaje novaca za novi madrac, a stari madrac je dotrajao i na njemu loše spavate. Postavite nadmadrac na madrac te ga povežite trakama na rubovima i vaš ležaj će vam opet osigurati kvalitetan i udoban san. Prije kupovine izmjerite dimenzije i odaberite odgovarajući nadmadrac, ukoliko se dvoumite i niste sigurni koji nadmadrac odabrati svakako potražite pomoć naših prodajnih asistenata koji će vam rado pomoći.

Zašto odabrati nadmadrac?:

  • skrivanje nedostataka pretvrdog ili premekanog madraca,
  • ušteda novca u usporedbi s cijenom novog madraca,
  • osigurava ravnu i udobnu podlogu na površini za spavanje,
  • produžuje životni vijek madraca.

Serija Aero će vas oduševiti

Ukrajinski proizvođač madraca Come-for s dugogodišnjim iskustvom nudi odlične nadmadrace s vrlo pristupačnim cijenama u seriji Aero.

Ako ste ljubitelj tvrđih modela tada vam savjetujemo modele Flex, Cocos i Mix, a ako želite nadmadrac koji će se idealno prilagoditi obliku tijela i u potpunosti opustiti vaše mišiće tada savjetujemo model Mix i Memory.

Ako pratite posljednje trendove tada ste sigurno pobornik modela s prirodnim lateksom, u tom slučaju savjetujemo odabir modela Aero Latex koji ima odličnu sposobnost prozračnosti i osigurava pravilnu termoregulaciju.

Svi proizvodi iz linije Aero se jednostavno i lagano prenose, a zahvaljujući prozračnoj mreži ovaj model nudi pravilnu, odgovarajuću higijenu površine za spavanje.

Cijene za nadmadrace pogledajte u našem webshopu


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?

Boxspring krevet Jasmina 180x200

   Marina Pap - 2021-10-27

Krevet je odličan,za kraljeve,sve preporuke?

+ Lijep,lagan,jednostavna montaža

Krevet Michigan 90x200 cm sonoma hrast

   Marija - 2021-10-10

Prezadovoljna sam kupovinom.

Kutna garnitura Menor

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Garnitura je stigla (u Zagreb) 3 tjedna prije predvidenog datuma dostave. Materijal, boja, dimenzije, sve potpuno odgovara opisu i slikama na stranici. Kad smo narucili namjestaj (narucili smo i blagovaonski stol osim garniture), sutradan smo primili poziv osoblja kojima smo potvrdili narudzbu i sve specifikacije proizvoda. Takoder su nas zvali 2 dana prije dostave da se najave i provjere hocemo biti doma. Prezadovoljni smo i namjestajem i uslugom! Najtoplije preporuke.

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Odlican stol, nemamo rijeci. Prezadovoljni smo i proizvodom i uslugom, najtoplije preporuke!

Krevet na kat Roomy 90x200 cm

   Željko - 2021-04-29

Jako lijep i velik te komforan krevet na kat

+ Velik i lijep krevet

- Zahtjevna montaža

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

GOR