Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Kupujete madrac za vikendicu ili apartman na moru? Nudimo rješenje

Upravo opremate spavaću sobu u vašoj vikendici ili apartmanu na moru? Pročitajte nastavak teksta.

U vikendicama ili apartmanima provodimo manje vremena, te vrlo skupi i kvalitetni madraci često nisu naš izbor tijekom opremanja spavaćeg prostora. Upravo zato što u vikendicama ili apartmanima ne provodimo puno vremena nije potrebno niti za madrace odvojiti veću svotu novaca, već je dovoljno odlučiti se za madrac iz nižeg cjenovnog ranga koji će nam isto tako osigurati kvalitetan i dobar san.

Takve madrace možemo pronaći u seriji Pocket Roll ukrajinskog proizvođača Come-for. Prednost ove serije leži u vakumski zapakiranim madracima koji se jednostavo transportiraju i dostavljaju na željenu lokaciju vaše vikendice ili apartmana.

Možete birati iduće modele madraca iz serije Pocket Roll:

  • Pocket Roll II,
  • Pocket Roll Memory,
  • Pocket Roll Latex.

Pocket Roll II

Radi se o modelu sa sedam zona, jezgra sadrži neovisne džepićaste opruge. Svaka opruga je posebno presvučena pamučnom tkaninom i neovisna jedna o drugoj. Za izradu "džepića" se koristi prozračan materijal koji ne zadržava vlagu i ne skuplja prašinu pa je ovaj model odličan izbor za vikendice ili apartmane na moru u kojima veći dio godine nitko ne boravi. Prozračnost madraca u takvim uvjetima je vrlo bitna jer se zbog visokih temparatura na moru više znojimo i tijekom spavanja zbog čega je vrlo važno da madrac ima dobar sustav prozračnosti. Svi madraci su dostupni u različitim dimenzijama. (od 80 x 190 cm vse do 180 x 200 cm).

Pocket Roll Latex

Serija Pocket Roll Latex se može pohvaliti sa sadržajem sve popularnijeg i traženijeg materijala – lateksa. Madraci sa lateksom postaju sve veći trend i čest odabir upravo radi odličnih karakteristika lateksa koji osigurava čvrstoću i podnošenje većih opterećenja. Madrac ima na obje strane srednju tvrdoću, maksimalno opterećenje je 120 kg za prosječnu osobu. Za jednostavnije i lakše čišćenje je zaslužna periva navlaka koja je primjerena za alergičare i astmatičare.

Madrac Pocket Roll Latex se, od drugih prosječnih madraca, ističe sadržajem prirodnog lateksa koji se dobiva od prirodnog soka drveta Hevea. Lateks ima visoku elastičnost za koju je zaslužan kaučuk, ergonomske osobine pružaju odličnu potporu tijelu. Lateks se isto tako može pohvaliti odličnim svojstvima poput prozračnosti, visokom otpornošću na habanje, hipoalergenim i higijenskim svojstvima. Lateks je daleko najkorišteniji materijal za izradu luksuznih modela madraca.

Pocket Roll Memory

Pocket Roll Memory je madrac sa sedam zona, visine 21 cm, koji osigurava udoban san tijekom boravka u vašoj vikendici ili apartmanu. Nosivost madraca na pojedinačnoj strani iznosi 120 kg, dodatan plus predstavlja periva navlaka posebice nakon što duže vrijeme niste boravili u vikendici i potrebno je osvježiti i očistiti spavaći prostor. Jezgra sadrži neovisne džepićaste opruge koje se individualno prilagođavaju vašem tijelu i pravilna su potpora kralježnici tijekom sna. Ovaj model je primjeren za alergičare i astmatičare, a vakumsko pakiranje je zaslužno za jednostavan transport ili dostavu na lokaciju vaše vikendice ili apartmana.

Već imate madrac, ali niste zadovoljni s njim?! Odaberite nadmadrac Aero-Flex!

Nadmadrac Aero-Flex je dostupan u različitim dimenzijama, radi se o nadmadracu od fleksibilne pjene visine 6 cm s perivom navlakom na 30 stupnjeva Celzijusa. Model se jednostavno u roli transportira i dostavlja na željenu adresu, iznimno je lagan, ali podnosi visoka opterećenja, trake na rubovima su zaslužne za lakše fiksiranje nadmadraca na vaš madrac.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR