Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Madrac ili nadmadrac za kamper ili kamp kućicu

U potrazi ste za madracom za vaš kamper ili kamp kućicu? Nudimo odlično rješenje! U našem webshopu nudimo odgovarajuće dimenzije madraca za kampere ili kamp kućice, radi se većinom o klasičnim dimenzijama (80x190, 80x200, 90x190 ali 90x200). Za kampere ili kamp kućice se svakako savjetuje korištenje nadmadraca koji će očuvati kvalitetu i površinu madraca posebice tijekom ljetnih, vrućih mjeseci kada često hodamo bosi ili kada smo slani od mora.

Za uže ležajeve i nestandardne dimenzije koje se nalaze u kabinama kamiona, u našem webshopu možete birati dimenzije nadmadraca 65 x 180 cm oz. 65 x 190 cm koji su primjereni za većinu kamiona

Kakve madrace odabrati?

Za kampere savjetujemo odabir madraca ukrajinskog proizvođača Come-for iz serije Pocket Roll. Preporučamo madrace Pocket Roll II, Pocket Roll Memory i Pocket Roll Latex.

Pocket Roll II

Radi se o modelu sa sedam zona, jezgra sadrži neovisne džepićaste opruge. Svaka opruga je posebno presvučena pamučnom tkaninom i neovisna jedna o drugoj. Za izradu "džepića" se koristi prozračan materijal koji ne zadržava vlagu i ne skuplja prašinu pa je ovaj model odličan izbor za vikendice ili apartmane na moru u kojima veći dio godine nitko ne boravi. Prozračnost madraca u takvim uvjetima je vrlo bitna jer se zbog visokih temparatura na moru više znojimo i tijekom spavanja zbog čega je vrlo važno da madrac ima dobar sustav prozračnosti.

Pocket Roll Latex

Serija Pocket Roll Latex se može pohvaliti sa sadržajem sve popularnijeg i traženijeg materijala – lateksa. Madraci sa lateksom postaju sve veći trend i čest odabir upravo radi odličnih karakteristika lateksa koji osigurava čvrstoću i podnošenje većih opterećenja. Madrac ima na obje strane srednju tvrdoću, maksimalno opterećenje je 120 kg za prosječnu osobu. Za jednostavnije i lakše čišćenje je zaslužna periva navlaka koja je primjerena za alergičare i astmatičare.

Madrac Pocket Roll Latex se, od drugih prosječnih madraca, ističe sadržajem prirodnog lateksa koji se dobiva od prirodnog soka drveta Hevea. Lateks ima visoku elastičnost za koju je zaslužan kaučuk, ergonomske osobine pružaju odličnu potporu tijelu. Lateks se isto tako može pohvaliti odličnim svojstvima poput prozračnosti, visokom otpornošću na habanje, hipoalergenim i higijenskim svojstvima. Lateks je daleko najkorišteniji materijal za izradu luksuznih modela madraca, radi visokog svojstva izdržljivosti je odličan izbor za vozila za kampiranje.

Pocket Roll Memory

Pocket Roll Memory je madrac sa sedam zona, visine 21 cm, koji osigurava udoban san tijekom boravka u vašem kamperu. Nosivost madraca na pojedinačnoj strani iznosi 120 kg, dodatan plus predstavlja periva navlaka posebice nakon što duže vrijeme niste boravili u kamperu i potrebno je osvježiti i očistiti spavaći prostor. Jezgra sadrži neovisne džepićaste opruge koje se individualno prilagođavaju vašem tijelu i pravilna su potpora kralježnici tijekom sna. Ovaj model je primjeren za alergičare i astmatičare, a vakumsko pakiranje je zaslužno za jednostavan transport ili dostavu na vašu adresu.

Nadmadrac Aero-Flex za kamione

Tijekom kupovine nadmadraca za kabinu kamiona moramo obratiti pažnju na nestandardne dimenzije (65 x 180 cm oz. 65 x 190 cm). U našem webshopu nudimo upravo takve dimenzije proizvođača Come-for iz serije Aero-Flex, radi se o nadmadracu od fleksibilne pjene visine 6 cm s perivom navlakom na 30 stupnjeva Celzijusa. Model se jednostavno u roli transportira i dostavlja na željenu adresu.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR