Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Kakav krevet ili madrac odabrati za podstanarski stan?

Ako ste odlučili privremeno biti podstanar tada ulaganje u skupocjene krevete i madrace nema smisla, posebno zato jer seljenje masivnog namještaja može biti teško i zahtjevno. U ovom slučaju se većina ljudi odlučuje za jeftinija i praktična rješenja. Ako ste financijski ograničeni savjetujemo iduću opciju: metalna podnica, kreveti Roma i Panama.

Metalna podnica

Za podstanarski stan je idealna metalna podnica na nogama koja u prijelaznom razdoblju može poslužiti kao pravi bračni krevet. Savjetujemo da podnicu nadopunite odličnim povoljnim madracom Polo koji će osigurati miran i udoban san te odmorna jutra.

Poseban popust i poklon uz naručeni komplet

I još više! Ako odaberete metalnu podnicu i madrac Polo u kompletu dobivate poseban popust i jastuk Soft Night na poklon. Poseban popust i jastuk Soft Night dobivate i ako se odlučite za kupovinu vrlo kvalitetnog madraca Magnat 3D.

U našem webshopu možete birati različite dimenzije metalnih podnica, a to su:

 • 90 x 190 cm,
 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 190 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 190 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 190 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 190 x 190 cm,
 • 180 x 200 cm.

Kasnije metalnu podnicu možete upotrijebiti kao podnicu za vaš novi krevet

Bilo koji metalan okvir kasnije možete koristiti kao podnicu za vaš novi krevet u vlastitom stanu, ali prije kupovine kreveta obavezno provjerite dimenzije kako bi podnica i okvir kreveta odgovarali po dimenzijama.

Metalni okvir sadrži 21 savitljivu letvicu od bukovine i s okvirom ima visoku nosivost do 150 kg. Visina okvira je 30 cm, letvice su izrađene od čvrstog drveta koje omogućava ortopedski učinak.

Prednosti takve podnice su veća stabilnost, duži životni vijek i optimalni ortopedski učinak madraca ili ležaja.

Krevet Roma

Idealno rješenje za podstanarski stan je krevet Roma s potpisom poljskog proizvođača namještaja za interijere Dolmar Meble. Krevet Roma je vrlo popularan artikl zbog svog klasičnog izgleda i odlične cijene, izrađen je od masivne borovine i u prostor unosi dašak prirode.

Vrlo pristupačna cijena je rezultat jednostavnog i klasičnog dizajna sa simetričnim izrezima na gornjoj i donjoj stranici okvira kreveta, krevet Roma omogućava odličnu prozračnost madraca tako da je čišćenje vrlo jednostavno i dostupno. Uz nadoplatu možete naručiti ladice u istom stilu te nadopuniti prostor ispod kreveta i osigurati dodatno mjesto za odlaganje posteljine i drugih predmeta. Krevet Roma se lako i jednostavno montira tako da ćete ubrzo nakon montaže moći isprobati vaš novi krevet.

Možete odabrati iduće dimenzije kreveta:

 • 98 x 206 cm,
 • 128 x 206 cm,
 • 148 x 206 cm,
 • 168 x 206 cm,
 • 188 x 206 cm.

Poseban popust i poklon uz naručeni komplet

Ako trebate i novi madrac uz krevet Roma naručite odličan madrac Polo ili kvalitetan madrac Magnat 3D, osigurajte si dodatan popust i jastuk Soft Night na poklon.

Krevet Panama

Još jedan od popularnih artikala za podstanarski stan je krevet Panama koji se ističe jednostavnim linijama i elegantnim izgledom te ostavlja dojam luksuznijeg kreveta. Krevet Panama sadrži podnicu pa ćete na taj način uštedjeti vrijeme i novac jer dobivate sve u kompletu. Odlična i prihvatljiva cijena je rezultat jednostavnog dizajna, minimalističkih linija i čvrstog okvira.

Jednobojan dizajn (možete birati bijelo ili sivo uzglavlje) se odlično nadopunjuje s različitim stilovima namještaja što je velika prednost u podstanarskom stanu gdje nemamo velik utjecaj na izbor namještaja.

Često se u podstanarskim stanovima susrećemo s nedostatkom prostora, a upravo iz tog razloga je krevet Panama odličan izbor jer je dostupan u različitim dimenzijama i lako će se postaviti u vaš spavaći prostor.

Možete odabrati iduće dimenzije kreveta:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Poseban popust i poklon uz naručeni komplet

Ako trebate i novi madrac uz krevet Panama naručite odličan madrac Polo ili kvalitetan madrac Magnat 3D, osigurajte si dodatan popust i jastuk Soft Night na poklon.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?

Boxspring krevet Jasmina 180x200

   Marina Pap - 2021-10-27

Krevet je odličan,za kraljeve,sve preporuke?

+ Lijep,lagan,jednostavna montaža

Krevet Michigan 90x200 cm sonoma hrast

   Marija - 2021-10-10

Prezadovoljna sam kupovinom.

Kutna garnitura Menor

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Garnitura je stigla (u Zagreb) 3 tjedna prije predvidenog datuma dostave. Materijal, boja, dimenzije, sve potpuno odgovara opisu i slikama na stranici. Kad smo narucili namjestaj (narucili smo i blagovaonski stol osim garniture), sutradan smo primili poziv osoblja kojima smo potvrdili narudzbu i sve specifikacije proizvoda. Takoder su nas zvali 2 dana prije dostave da se najave i provjere hocemo biti doma. Prezadovoljni smo i namjestajem i uslugom! Najtoplije preporuke.

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Odlican stol, nemamo rijeci. Prezadovoljni smo i proizvodom i uslugom, najtoplije preporuke!

Krevet na kat Roomy 90x200 cm

   Željko - 2021-04-29

Jako lijep i velik te komforan krevet na kat

+ Velik i lijep krevet

- Zahtjevna montaža

GOR