Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Kreveti u ormaru ili zidni kreveti Bed Concept

Mali stan, garsonjera, nedostatak prostora u potkrovlju? Vašim mukama je napokon došao kraj! Dizajneri namještaja za interijere stalno su u potrazi za novim rješenjima koja korisnicima mogu znatno olakšati boravak u manjim prostorima. Odgovor na vaše probleme su višestruko nagrađivani kreveti u ormaru ili zidni kreveti poljskog proizvođača Bed Concept koji će vam omogućiti dovoljno mjesta za sve dnevne aktivnosti vas i vaših ukućana. Koncept korištenja ovakvog kreveta je vrlo jednostavan i omogućuje vam maksimalnu iskoristivost svakog kvadrata u prostoru. S krevetom u ormaru osiguravate udobnost spavanja na bračnom krevetu tijekom noći i uživate u dodatnom slobodnom prostoru tijekom dana, jednostavnim transformiranjem kreveta u ormar.

Dvije verzije kreveta, koje su razlike?

Dizajneri Bed Concept kreveta osmislili su dva standardna rješenja koja su vrlo dobro prihvaćena od strane kupaca. Govorimo o verziji CP i verziji BC.

Koje su razlike i na što obratiti pažnju prije kupnje?

Glavna razlika između CP i BC verzije leži u tome što BC verzija ima na raspolaganju i police za odlaganje što znači da krevet ne predstavlja samo krevet već ima i funkciju ormara. Posljedično tome je razumljivo da su BC verzije kreveta skuplje od CP verzija. No bez brige! Kupovina BC verzije kreveta se još više isplati jer ćete uštedjeti popriličnu svotu novca, a dobivate prostor za spavanje i odlaganje u jednom.

Koncept BC verzije toliko je pametno osmišljen da će sve što se nalazi na policama ostati na policama čak i kada krevet sklopite u ormar. Bed Concept kreveti pružaju još jednu odličnu prednost, a to je da nećete morati skidati posteljinu tijekom sklapanja kreveta zahvaljujući jednostavnim rastezljivim trakama. I bez brige! Kreveti u ormaru Bed Concept kompatibilni su s većinom madraca, samo morate paziti da madrac nije viši od 18 centimetara. Zidni kreveti predstavljaju sigurno rješenje za vaš dom jer imaju pojačani metalni okvir i čvrsti oslonac koji je estetski integriran u prednji dio kreveta.

Korisnicima koji Bed Concept krevete planiraju koristiti svakodnevno, a ne samo tijekom posjeta, savjetujemo nadogradnju LED rasvjetom koja će svakako unijeti poseban ambijent u prostor. Ovakvim izborom kreveta zasigurno ćete očarati svoje prijatelje ili rodbinu kada odluče prespavati kod vas.

Prednosti kreveta u ormaru

Jedna od najvećih prednosti Bed Concept kreveta, osim korištenih visokokvalitetnih materijala, je i to što je većina artikala uvijek na zalihi, pa je isporuka vrlo brza. Naravno, ne možemo zanemariti činjenicu da je velika prednost ovakvog sustava iznimno racionalno korištenje svakog kvadrata u sobi ili dnevnom boravku. Osim toga, ovi modeli kreveta u ormaru se mogu pohvaliti iznimnim dizajnom koji će zasigurno uljepšati mnoge prostore i biti će puno bolje rješenje od dvosjeda na razvlačenje. Zbog svojih neutralnih boja će se ovi modeli s lakoćom uklopiti u postojeći stil uređenja, a možete birati duže i kraće vodoravne ili okomite stranice kreveta, pa će krevet biti prikladan i za opremanje potkrovlja gdje su stropovi obično niži.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR