Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Boxspring kreveti predstavljaju praktično, moderno i pristupačno rješenje

Boxspring kreveti imaju jednu vrlo veliku prednost u odnosu na konvencionalne krevete, a ta prednost leži u činjenici da ovakvi modeli kreveta nude cjelovito rješenje te osiguravaju udobno i zdravo spavanje. U usporedbi s klasičnim modelima kreveta za koje je potrebno dokupiti madrac, podnicu ili nadmadrac, boxspring krevet nudi sve pa i još više jer svojim stilskim uzglavljem i dizajnom unosi luksuzan izgled u vaš spavaći prostor.

Prema nekim izvorima korijeni boxspring kreveta sežu u SAD, a drugi u Skandinaviju - koja je već odavno poznata po dobrom smislu za dizajn interijera. Austrijanci i Nijemci takve modele kreveta koriste praktički već jedno stoljeće, a i u Hrvatskoj su u posljednje vrijeme postali popularan odabir upravo zbog svojih prednosti poput udobnosti, visine, mekoće i povoljne cijene.

U početku su se boxspring kreveti smatrali čvršćim i tvrđim krevetima, ali su kroz razvoj i prilagodbu tržištu postali mekši i udobniji, a danas možete birati različite verzije boxspring modela. Točka na i ovakvim modelima je upravo nadmadrac koji će uvelike produžiti vijek trajanja madraca.

Prednosti Boxspring kreveta

Jedna od glavnih prednosti boxspring kreveta leži u tome da kupac za odgovarajuću svotu novca dobiva točno sve što mu je potrebno za odličan san. Sve na jednom mjestu - od okvira, podnice, madraca pa do nadmadraca. Stoga tijekom kupnje možete biti potpuno bezbrižni i ne morate brinuti o usklađenosti dimenzijama madraca, okvira i drugih elemenata. Na kraju ćete doći do spoznaje da ste kupovinom boxspring kreveta uštedjeli.

Tijekom kupovine ne morate brinuti oko dimenzija jer proizvođači boxspring kreveta osiguravaju konzistentnost modela dok tijekom kupovine pojedinačnih elemenenata, kao što su madrac, okvir ili nadmadrac, često dolazi do neusklađenosti dimenzija što može uzrokovati neudobnost tijekom spavanja.

Veliki plus boxspring kreveta leži u modernom izgledu koji u vašu spavaću sobu unosi dojam luksuza i elegancije. Na samom početku probijanja na tržište boxpring kreveti su predstavljali skupa rješenja, no zahvaljujući optimizaciji proizvodnje to danas nije više tako. Ovi modeli dolaze u različitim izvedbama od srednjevjekovnog stila, baroka, kraljevskog, ekstravagantnog ili luksuznog stila i možete ih odlično prilagoditi svom prostoru i ambijentu te će vam na kraju preostati samo pronaći odgovarajuću posteljinu.

Posebnost boxspring kreveta je i njihova nadprosječna visina koja omogućuje lakše lijeganje i ustajanje čime je umanjen pritisak na zglobove. Zašto je to tako? Boxspring krevet sadrži dva sloja madraca od opružne ili džepićaste jezgre koji se nadopunjavaju podupirući tijelo elastično po zonama za optimalni komfor i zdravo spavanje. Iznad madraca se nalazi nadmadrac koji štiti i produžuje vijek trajanja madraca te osigurava udobniji san.

Svi Boxspring kreveti također nude niz opcija i dodataka kao što su ladice, LED rasvjeta ili podnica s električnim mehanizmom za podizanje.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR