Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
091 987 5152
pon-pet: 9:00-17.00
  091 987 5152
pon-pet: 9:00-17.00

Blagovaonski stolovi Halmar

Blagovaonski stol je centar svake blagovaonice ili kuhinje. Blagovaonski stol igra veliku ulogu u prostoru, a često služi kao središte vašeg doma jer se također koristi i kao dodatan prostor za rad ili učenje te mjesto za druženje s prijateljima i obitelji. Stoga je važno odabrati stol koji će biti funkcionalan i nuditi dovoljno mjesta za sve potrebe vaše obitelji. A vaše zadovoljstvo će biti još veće zbog odličnog omjera kvalitete i cijene.

Blagovaonski stol na razvlačenje Berlin

Jedan od najpopularnijih proizvoda brenda Halmar je blagovaonski stol na razvlačenje Berlin koji će vas oduševiti pristupačnom cijenom te jednostavnim i elegantnim dizajnom. Kombinacija boja stola je zaslužna za lakše uklapanje u postojeći stil uređenja i kombiniranje s drugim elementima namještaja. Stol se može nadopuniti s potpuno stilski odgovarajućim stolicama K336 koje će vašem prostoru dati točku na i te zaokružiti izgled blagovaonice. 

Blagovaonski stol na razvlačenje Berlin dužine 140 cm je širok 85 cm i visok 76 cm te je odličan odabir za klasične blagovaonice. Funkcija razvlačenja do (180 cm) osigurava dovoljno mjesta za sjedenje više osoba, stol ima jamstvo 12 mjeseci. Stol krasi naglašena kombinacija laminiranog medijapana i metala, odnosno kombinacija boje crnog i med oraha. Ovo je svakako blagovaonski stol koji će odlično služiti za manja i veća druženja ili proslave, a neće vas koštati cijelo bogatstvo …

Blagovaonski stol na razvlačenje Fryderyk 160-240 cm - craft hrast

Za sve ljubitelje klasike, tradicionalnih boja i dizajna možemo preporučiti blagovaonski stol Fryderyk brenda Halmar. Riječ je o stolu s funkcijom razvlačenja (dimenzija: 160 x 90 x 74 cm), koji se može razvući do 240 centimetara, a osigurava dovoljno mjesta za veće obitelji i velika obiteljska druženja. Stol se može pohvaliti iznimno pristupačnom cijenom i tradicionalnom bojom hrasta koja naglašava moderan i veličanstven izgled stola. Da bi opremanje vaše blagovaonice bilo još lakše i jednostavnije, proizvođač nudi stilski potpuno usklađene stolice Citrone.

Blagovaonski stol na razvlačenje Derrick

Blagovaonski stol na razvlačenje Derrick će privući mnoge poglede i ne samo da ćete u njemu uživati ​​svaki dan već ćete rado u goste pozvati prijatelje i širu obitelj. Snažan izgled stola u modernoj kombinaciji crne boje i hrasta naglašava suvremen stil, a minimalistički dizajn je zaslužan za djelovanje stola u skladu s ostatkom moderne blagovaonice, kuhinje ili high tech stila. No unatoč modernijem dizajnu, proizvođač nije zaboravio na funkciju razvlačenja pa se stol može razvući od 160 - 200 centimetara i osigurati dovoljno mjesta za sjedenje većeg broja osoba. Da bi opremanje vaše blagovaonice bilo još lakše i jednostavnije, proizvođač nudi stilski potpuno usklađene stolice K409. Naravno, tu odluku prepuštamo vama.

Blagovaonski stol na razvlačenje Greg

Jedna od glavnih prednosti blagovaonskog stola Greg je svakako pristupačna cijena. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu proizvođač Halmar plasira stol na tržište po iznimno pristupačnoj cijeni. No, riječ je o blagovaonskom stolu kakvog se ne bi posramile ni raskošnije blagovaonice. Odlično se uklapa u minimalistički stil, a kombinacija wotan hrasta i crne boje naglašava dodatno moderan izgled blagovaonice i prostora u high-tech stilu. Još jedna velika prednost blagovaonskog stola Greg je funkcija razvlačenja od 124 - 168 cm koja osigurava dovoljno mjesta za sve goste ili obiteljska druženja. Dimenzije stola 124 x 74 x 75 cm predstavljaju idealno rješenje za manje gradske stanove, vikendice ili apartmane. 

Blagovaonski stol na razvlačenje Bilotti - antracit/oreh

Snažan, moderno dizajniran i iznimno funkcionalan blagovaonski stol Bilotti koji kombinacijom antracit sive i boje oraha dodatno naglašava moderan izgled. Već je na prvi pogled jasno da će se ovaj model savršeno uklopiti u moderno opremljene blagovaonice ili kuhinje, a izvrsno će izgledati pod odgovarajućom rasvjetom te postati predmet koji privlači svu pozornost na sebe za vrijeme obiteljskih ručkova, posjeta ili proslava. No unatoč modernijem dizajnu, proizvođač nije zaboravio na funkciju razvlačenja pa se stol može razvući od 160 - 200 centimetara i osigurati dovoljno mjesta za sjedenje većeg broja osoba. Blagovaonski stol na razvlačenje Bilotti je svakako pravi izbor za sve koji cijene kvalitetan i moderan dizajn. 


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Ormarić za obuću Shocker 530 - ljubičasta

   Marina - 2022-12-04

Molim vas imate li ovakav ormaric u bijeloj boji?Hvala.lp

+ Dimenzija

- Samo jedna boja

Polica Thin 4

   Lida - 2022-12-04

Lijepa polica. Mi smo je stavili ispod TV-a. Super izgleda. Lako se montira.

+ Odlicno se uklopila.

Barska stolica Tita - svijetlosiva

   Bojana - 2022-12-04

Savrsena izgledom udobnošću i dizajnom

Visoki ormarić za obuću Porto

   Ema - 2022-12-03

Prelijep proizvod,preporučujem kupcima!!

Kutna garnitura 138

   Mirela - 2022-12-03

Istovjetno slici, obitelj zadovoljna, mačak jos i vise?

Stolić za dnevni boravak Arizona 4, 3 dijela

   Ivana - 2022-12-02

Jednostavna montaža, odlična cijena, proizvod kao na slici

Ormar Longline

   Renata - 2022-12-01

Sve naj bolje.

Komoda Marselle 1

   Fatima - 2022-11-26

Postovani moram priznati lijepi komadi namještaja, mene zanima debljina iverala ovih ormara i komoda. Molim vas da mi napišete tu informaciju.
GOR