Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

WC školjke Karag

Toaleti i WC školjke su vrlo često dio interijera kojem se ne posvećuje dovoljno pažnje tijekom uređenja doma. WC školjka je osnovni element svakog toaleta i često je njezina estetika posve zanemarena. Tek kada se suočimo s činjenicom da nam je stvarno potrebna nova wc školjka radi obnove ili gradnje, često u zadnji tren shvatimo da ni sami ne znamo što želimo i što nam je najpotrebnije. Zato smo za vas pripremili analizu pet najpopularnijih WC školjki grčkog proizvođača kupaonskog namještaja Karag.

WC školjka Square monoblok

Jedna od glavnih prednosti WC školjke Square, bijele sjajne boje, je što u kompletu dobivate sve što vam je potrebno. Monoblok set sadrži WC samostojeću školjku, dasku i kotlić s tipkom za ispiranje. Dubina monobloka iznosi 66 cm, širina 36 cm, a visina 79 cm. WC školjka je izrađena od visokokvalitetne keramike, a proizvod potpisuje grčki proizvođač kupaonskog namještaja Karag. Ovaj proizvod ima 12 mjeseci jamstva. Zbog svoje ekonomičnosti, udobnosti i funkcionalnosti je ovaj monoblok odličan izbor svakog kupca i jedan od često traženih artikala u našem webshopu.

Glavne karakteristike WC školjke Square monoblok:

 • uključeno sve potrebno za bezbrižnu montažu: školjka, kotlić i daska,
 • WC školjka napravljena od kvalitetne keramike,
 • jednogodišnje jamstvo,
 • dizajn.

WC školjka LT 003 podna

Podna WC školjka LT 003, s potpisom grčkog proizvođača keramike, je čest odabir (dimenzije: šir.: 35 cm, vis.: 41,5 cm, dub: 60 cm), upravo zbog svog jedinstvenog dizajna i kvalitetne sjajne, bijele keramike. Jasno je da će pri ulasku u kupaonicu svakom gostu ovaj model odmah zapeti za oko, a i vi ćete zadovoljno svaki put sjesti na ovu školjku. Moderan dizajn, potpun izgled i jednostavno čišćenje svakako će vas očarati, a za dodatnu udobnost pri kupnji, je zaslužna i savršeno usklađena WC daska. Proizvod ima 12 mjeseci jamstva.

Glavne karakteristike podne WC školjke LT 003:

 • potpun izgled,
 • savršen dizajn,
 • jednostavno čišćenje,
 • estetski usklađena WC daska,
 • jednogodišnje jamstvo.

WC školjka monoblok Elen

Osim visokokvalitetne keramike, monoblok WC školjka Elen nudi modernije linije koje zadržavaju veliku dozu klasičnog stila. Ovaj proizvod je vrlo čest odabir u našem webshopu jer nudi sve u jednom: WC školjku, dasku i kotlić. Monoblok sjajne bijele boje profinjenog izgleda znatno olakšava čišćenje, a zanimljiva daska valovitog izgleda u kupaonicu ili toalet unosi jedinstven izgled. Dimenzije monobloka su 35,5 x 77 x 66,5 cm, te možete birati zidni ili podni tip odvoda.

Glavne karakteristike monobloka Elen:

 • sve u jednom: WC školjka, daska i kotlić,
 • bijela boja,
 • kvalitetna keramika,
 • jednostavno čišćenje,
 • valovita WC daska,
 • jednogodišnje jamstvo.

WC školjka Venice

WC monoblok Venice sadrži potpuno usklađen kotlić i WC dasku. To za kupca uvelike olakšava kupnju jer ne mora brinuti oko usklađenosti pojedinačnih elemenata prije kupnje. Moderan dizajn, izgled i povezane linije osigurat će jedinstven i privlačan izgled kupaonice ili toaleta. WC školjka Venice monoblok, s potpisom grčkog proizvođača kupaonskog namještaja Karag, je izrađena od visokokvalitetne keramike i nudi mogućnost zidnog ili podnog odvoda. WC školjka bijele sjajne boje ima 12 mjeseci jamstva, a dimenzije školjke su: 35 x 73,5 x 68 cm.

Monoblok WC školjka Venice definitivno nije izbor za svakoga jer svojim ekstravagantnim dizajnom odudara od klasično dizajniranih WC školjki. Ovaj model će biti odličan odabir za sve koji vole drugačija i unikatna rješenja u interijeru po pristupačnoj cijeni.

Glavne karakteristike WC školjke Venice:

 • ekstravagantan dizajn,
 • sve u jednom: WC školjka, daska i kotlić,
 • bijela sjajna keramika i kvalitetna izrada,
 • podni ili zidni tip odvoda vode,
 • jednogodišnje jamstvo.

WC školjka LT 046 crna rimless

Crna WC školjka LT 046 je proizvod koji će biti savršen odabir za sve one koji vole drugačija i neobična rješenja. WC školjke su nekoliko desetljeća bile dostupne samo u bijeloj boji, no proizvođači su osluškivali želje tržišta i posegnuli za crnom bojom koja će zasigurno biti u kontrastu s ostatkom namještaja. Crna mat boja visokokvalitetne keramike pruža snažan izgled i obogaćuje interijer jedinstvenim stilom. WC školjka LT 046 dimenzija 49 x 37 x 36 cm nudi opciju zidnog odvoda vode. Za dodatnu udobnost pri kupnji je zaslužna i savršeno usklađena WC daska. Proizvod ima 12 mjeseci jamstva.

Glavne karakteristike WC školjke LT 046 crna rimless:

 • jedinstvena i naglašena crna mat boja,
 • kvalitetna keramika,
 • uključena školjka i WC daska,
 • zidni odvod vode,
 • jednogodišnje jamstvo.

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Komoda Arizona 1

   Mario Vranaričić - 2023-09-27

Odlićana. Brza dostava.

Krevet Marika - 160x200 cm - Orah

   Lovre Štavun - 2023-09-27

Odličan krevet. Bilo bi dobro da napišete i točne dimenzije kreveta u samome proizvodu (67 cm je visina daske uzglavlja, 35 cm je visina okvira kreveta, a 29cm je visina žlijebova okvira s lijeve i desne strane kreveta prije podnice/letvica).

+ Puno drvo, laganije nego sam mislio, jednostavno za složiti.

- Malo škripi na početku, ali to je normalno za drvo. Srednja stranica bi mogla imati dvije nožice umjesto jedne za još bolje fiksiranje kreveta..

Dvosjed Eriksen XL - tamnozelena

   Zdenka Stipetic - 2023-09-26

Bila sam skepticna kad sam narucila proizvod, jer sam ga vidjela samo na slici. Kad sam ga raspakirala, odusevila sam se, odlican dvosjed, divne boje, cvrst za sjesti, stvarno sve pohvale.

Stolić za dnevni boravak Deja III

   Sniježana - 2023-09-25

Sve pohvale, komunikacija,dostava i najvažnije proizvod,stolić za dnevni boravak, točno onakav ko na slici Dostava točno u sat kako su i obavijestili Zahvaljujem

Podnica TW Relax 90x190 cm

   Dragana - 2023-09-22

Jako dobar proizvod kao i usluga!

Komoda Arizona 2

   Iva Horvatic - 2023-09-21

Odlične kvalitete i super izgleda, lako se sastavlja! Kupila dvije!

+ Odlične kvalitete i super izgleda, lako se sastavlja

Visoka vitrina Avio

   Suzana - 2023-09-19

Vrlo lijepe vitrine,zadovoljni smo kvalitetom i cijenom . Čekali smo 2 do 3 tjedna više nego je bilo rečeno, što se svakako može zanemariti , jer smo dobili vitrine koje nas u svakom pogledu/estetski , kvalitetom i cijenom/u potpunosti zadovoljavaju .

+ Vitrina je lijepa estetski, relativno se lako sastavlja i ima dosta prostora za odlaganje, sto je velika prednost.U svakom slučaju smo zadovoljni sa lijepim izgledom, kvalitetom i dobrom cijenom

- Za sada ne uočavam nedostatke !

Podnica TW GN Motor 80x190 cm

   Vesna Benčić - 2023-09-13

Omjer cijene i kvalitete je odličan!! Sasvim sigurno ću Vas preporučiti!!
GOR