Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Novost u našoj ponudi! Sada možete u potpunosti opremiti svoj prostor

Sjajna inovacija koja će vaš dom učiniti još boljim i funkcionalnijim! Odsada u našem webshopu Svijetnamjestaja.hr možete naručiti krevet u ormaru zajedno s uzglavljem i/ili čak dvosjedom.

Što to znači?

Brend BED CONCEPT je, nakon dužeg niza godina istraživanja tržišta, dizajnirao sjedeću garnituru koja je u potpunosti kompatibilna s krevetom u ormaru BC-01 pa je tako dvosjed nakon izvlačenja "skriven" ispod kreveta.

Trebate više prostora?

Nakon izvlačenja kreveta iz ormara dvosjed ostaje "skriven" ispod kreveta i u trenutku ste dobili veliki prostor za spavanje. Ovaj inovativan koncept je odlično rješenje za male stambene prostore poput garsonijera, jednosobnih stanova, studentskih soba ili apartmana. Dvosjed preko dana nudi udobno mjesto za odmor, a u slučaju nenajavljenih gosti, jednostavnim potezom dvosjed transformirate u udoban krevet za spavanje.

S BED CONCEPT krevetom i dvosjedom možete jednostavno prenamijeniti vaš prostor, te preko dana imati radnu sobu, a tijekom noći spavaću sobu u istom prostoru.

Idealna kombinacija za male stambene prostore!

Svjesni smo da su cijene nekretnina u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima vrtoglavo visoke i da su mnoge obitelji, upravo iz tog razloga, prisiljene živjeti u stanovima gdje se suočavaju s kroničnim nedostatkom životnog prostora. Upravo taj nedostatak kvadrata mnogima predstavlja veliki izazov u učinkovitom i promišljenom rasporedu prostora. Poželjno je da prostor bude funkcionalan, praktičan i estetski kako bi kvaliteta života bila bolja, pogotovo kada u obitelj stigne prinova i kada je potrebno djetetu osigurati prostor za igru i zdrav razvoj.

Uzglavlje za potpuni doživljaj pravog kreveta

Još jedna novost brenda BED CONCEPT, koja se pojavila kao odgovor na upite korisnika zidnih kreveta, je tapecirano uzglavlje za krevete u ormaru. Tapecirano uzglavlje predstavlja idealno rješenje za sve koji zidni krevet koriste svakodnevno, te nudi potpuni doživljaj bračnog kreveta. Kada je krevet pospremljen uzglavlje ostaje u ormaru što dodatno olakšava izvlačenje i sklapanje kreveta.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Blagovaonski stol na razvlačenje Dickson

   Lena - 2024-07-18

Boja stola ima smeđi podton koji se nije uočljiv na fotografijama.

+ Brzo i lako se satstavlja

- Nema mogućnosti pohrane dodatne plohe za proširenje kada nije u upotrebi.

Ormar s kliznim vratima i ogledalom TV 200 - graphite

   Endži - 2024-07-14

Hitno !!!!!!!¡!!!

Kutna garnitura Deus VII

   Krešimir - 2024-07-10

Ok

+ Povoljno

- Materijal osjetljiv (a uzeli najskuplji)

TV element Rave veliki - Crna/Artisan

   Kreso - 2024-07-10

Tanko i slabasno

+ Dizajn

- Tanašan i slab materijal

Stol Interlaken 2

   Vesna - 2024-07-09

Lijep i čvrst stol

Kuhinja Margaret 3 - 260 cm

   Nedeljka - 2024-07-08

Imaju li elementi pozadinu ili su naslonjeni na zid.

+ Kuhinja mi se sviđa

Stolica K453 - siva

   Marija - 2024-07-04

Udobne, cvrste, lijep i kvalitetan materijal.

+ Udobne, cvrste, lijep i kvalitetan materijal

Ormarić za obuću Zapatero bijela

   Marija - 2024-07-04

Lijep, nema police nego sipke za obucu. Mora se usarafiti u zid za stabilnost.
GOR