Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Novost u našoj ponudi! Sada možete u potpunosti opremiti svoj prostor

Sjajna inovacija koja će vaš dom učiniti još boljim i funkcionalnijim! Odsada u našem webshopu Svijetnamjestaja.hr možete naručiti krevet u ormaru zajedno s uzglavljem i/ili čak dvosjedom.

Što to znači?

Brend BED CONCEPT je, nakon dužeg niza godina istraživanja tržišta, dizajnirao sjedeću garnituru koja je u potpunosti kompatibilna s krevetom u ormaru BC-01 pa je tako dvosjed nakon izvlačenja "skriven" ispod kreveta.

Trebate više prostora?

Nakon izvlačenja kreveta iz ormara dvosjed ostaje "skriven" ispod kreveta i u trenutku ste dobili veliki prostor za spavanje. Ovaj inovativan koncept je odlično rješenje za male stambene prostore poput garsonijera, jednosobnih stanova, studentskih soba ili apartmana. Dvosjed preko dana nudi udobno mjesto za odmor, a u slučaju nenajavljenih gosti, jednostavnim potezom dvosjed transformirate u udoban krevet za spavanje.

S BED CONCEPT krevetom i dvosjedom možete jednostavno prenamijeniti vaš prostor, te preko dana imati radnu sobu, a tijekom noći spavaću sobu u istom prostoru.

Idealna kombinacija za male stambene prostore!

Svjesni smo da su cijene nekretnina u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima vrtoglavo visoke i da su mnoge obitelji, upravo iz tog razloga, prisiljene živjeti u stanovima gdje se suočavaju s kroničnim nedostatkom životnog prostora. Upravo taj nedostatak kvadrata mnogima predstavlja veliki izazov u učinkovitom i promišljenom rasporedu prostora. Poželjno je da prostor bude funkcionalan, praktičan i estetski kako bi kvaliteta života bila bolja, pogotovo kada u obitelj stigne prinova i kada je potrebno djetetu osigurati prostor za igru i zdrav razvoj.

Uzglavlje za potpuni doživljaj pravog kreveta

Još jedna novost brenda BED CONCEPT, koja se pojavila kao odgovor na upite korisnika zidnih kreveta, je tapecirano uzglavlje za krevete u ormaru. Tapecirano uzglavlje predstavlja idealno rješenje za sve koji zidni krevet koriste svakodnevno, te nudi potpuni doživljaj bračnog kreveta. Kada je krevet pospremljen uzglavlje ostaje u ormaru što dodatno olakšava izvlačenje i sklapanje kreveta.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Komoda Arizona 1

   Mario Vranaričić - 2023-09-27

Odlićana. Brza dostava.

Krevet Marika - 160x200 cm - Orah

   Lovre Štavun - 2023-09-27

Odličan krevet. Bilo bi dobro da napišete i točne dimenzije kreveta u samome proizvodu (67 cm je visina daske uzglavlja, 35 cm je visina okvira kreveta, a 29cm je visina žlijebova okvira s lijeve i desne strane kreveta prije podnice/letvica).

+ Puno drvo, laganije nego sam mislio, jednostavno za složiti.

- Malo škripi na početku, ali to je normalno za drvo. Srednja stranica bi mogla imati dvije nožice umjesto jedne za još bolje fiksiranje kreveta..

Dvosjed Eriksen XL - tamnozelena

   Zdenka Stipetic - 2023-09-26

Bila sam skepticna kad sam narucila proizvod, jer sam ga vidjela samo na slici. Kad sam ga raspakirala, odusevila sam se, odlican dvosjed, divne boje, cvrst za sjesti, stvarno sve pohvale.

Stolić za dnevni boravak Deja III

   Sniježana - 2023-09-25

Sve pohvale, komunikacija,dostava i najvažnije proizvod,stolić za dnevni boravak, točno onakav ko na slici Dostava točno u sat kako su i obavijestili Zahvaljujem

Podnica TW Relax 90x190 cm

   Dragana - 2023-09-22

Jako dobar proizvod kao i usluga!

Komoda Arizona 2

   Iva Horvatic - 2023-09-21

Odlične kvalitete i super izgleda, lako se sastavlja! Kupila dvije!

+ Odlične kvalitete i super izgleda, lako se sastavlja

Visoka vitrina Avio

   Suzana - 2023-09-19

Vrlo lijepe vitrine,zadovoljni smo kvalitetom i cijenom . Čekali smo 2 do 3 tjedna više nego je bilo rečeno, što se svakako može zanemariti , jer smo dobili vitrine koje nas u svakom pogledu/estetski , kvalitetom i cijenom/u potpunosti zadovoljavaju .

+ Vitrina je lijepa estetski, relativno se lako sastavlja i ima dosta prostora za odlaganje, sto je velika prednost.U svakom slučaju smo zadovoljni sa lijepim izgledom, kvalitetom i dobrom cijenom

- Za sada ne uočavam nedostatke !

Podnica TW GN Motor 80x190 cm

   Vesna Benčić - 2023-09-13

Omjer cijene i kvalitete je odličan!! Sasvim sigurno ću Vas preporučiti!!
GOR