Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

BED CONCEPT – novi kreveti u ponudi

Brend BED CONCEPT predstavlja nove krevete koji su rezultat višegodišnjeg istraživanja tržišta i potreba kupaca. BED CONCEPT već dugi niz godina proizvodi inovativne krevete u ormaru koji oduševljavaju svojom cijenom, kvalitetnim materijalima, maštovitim i estetskim dizajnom te prije svega funkcionalnošću i lakoćom upotrebe kreveta u ormaru. Dodamo li tome još i vrlo udobno spavanje, svakako smo dobili dobitnu kombinaciju.

Dizajneri brenda BED CONCEPT su odlučili napraviti iskorak dalje tako da su se usmjerili na želje i potrebe kupaca te u ponudu dodali nove krevete koji se na prvi pogled ne razlikuju od svojih prethodnika, ali svojim promjenama ipak predstavljaju novitet na tržištu.

U nastavku vam predstavljamo idealno rješenje za dječje i mladenačke sobe.

BED CONCEPT krevet u ormaru CJ-01 - 120x200 cm

Kao što je već spomenuto u nazivu, riječ je o zidnom krevetu u ormaru koji se pretvara u prostor za spavanje dimenzija 120 x 200 centimetara. Ovaj model predstavlja idealno rješenje za tinejdžerske sobe, garsonjere, apartmane i sve manje prostore u kojima je svaki kvadrat dragocjen.

Krevet (dimenzije: 131 x 46 x 217 cm) je odlično rješenje za dječje i tinejdžerske sobe u kojima postoji potreba za dodatnim prostorom za dječju igru, zabavu i druge aktivnosti. Tijekom dana se krevet nalazi u ormaru i ne zauzima prostor u sobi, a kada dođe vrijeme za spavanje, krevet se jednostavnim potezom pretvori u udoban prostor za spavanje. Otvaranje i zatvaranje kreveta je jednostavno, sigurno i praktično tako da starije dijete može samostalno pripremiti ili pospremiti svoj prostor za spavanje.

Sustav zatvaranja i otvaranja je gotovo nečujan i neće ometati ostale članove obitelji u susjednim prostorijama. Krevet je opremljen praktičnim remenima zahvaljujući kojima posteljina i jastuci ostaju na krevetu čak i kada je krevet zatvoren. Krevet je vrlo stabilan i robustan jer je izrađen od metalnog okvira i dodatno pojačan okvirom od letvica.

Dodatnu udobnost i ugodu osigurava ambijentalna rasvjeta (uz nadoplatu) koja u večernjim satima osigurava mirnu i opuštenu atmosferu prije spavanja. Naravno, ormar nudi velike police za odlaganje gdje će vaše dijete moći staviti svoje omiljene stvari. Cijena kreveta ne uključuje madrac, a konstrukcija kreveta omogućuje upotrebu bilo kojeg madraca do visine 20 cm i težine od 20-22 kg. Pri izboru madraca savjetujemo madrace s oprugama ili bonell jezgrom. U našem webshopu možete pronaći široku ponudu madraca, a ako ne znate koji madrac odabrati obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vas s veseljem savjetovati i pomoći u odabiru.

BED CONCEPT krevet u ormaru CJ-03 - 120x200 cm

Kao i gore spomenuti model, krevet u ormaru CJ-03 (dimenzije: 211 x 46 x 137 cm) nudi površinu za spavanje dimenzija 120 x 200 cm. Krevet u ormaru CJ-03 je niži i širi pa predstavlja odlično rješenje za uske i duže prostore. Krevet je odlično rješenje za dječje i tinejdžerske sobe, garsonjere, jednosobne stanove i sve interijere u kojima postoji kronični nedostatak prostora.

Krevet se može pohvaliti s dvije duge police na kojima će vaše dijete moći pohraniti svoje omiljene stvari i predmete. Tijekom dana kada je krevet zatvoren, soba će nuditi puno prostora za dječju igru te će ujedno zadržati elegantan i moderan izgled zahvaljujući jedinstvenom konceptu kreveta u ormaru.

Kao i kod gotovo svih BED CONCEPT kreveta, glavna prednost modela CJ-03 je jednostavno pretvaranje kreveta u ormar i suprotno. Naravno, veliki plus je što će dijete imati dovoljno prostora za igru ​​kada god to poželi.

Mehanizam kreveta osigurava potpuno jednostavnu, sigurnu i brzu prenamjenu kreveta koju starije dijete može lako i samostalno obaviti pa roditelji ne moraju brinuti zbog sigurnosti. Spavanje na krevetu je vrlo udobno, a krevet odlično podnosi dječju igru i opterećenje jer je izrađen od metalnog okvira, pojačan izdržljivim nosačem i okvirom od letvica. I ovaj model ima soft close sustav koji je gotovo nečujan i neće ometati ostale članove obitelji u susjednim prostorijama. Krevet je opremljen praktičnim remenima zahvaljujući kojima posteljina i jastuci ostaju na krevetu čak i kada je krevet zatvoren. Uz nadoplatu je krevet moguće opremiti i ambijentalnom LED rasvjetom koja će u prostor unijeti poseban ugođaj i dodatan šarm.

Cijena kreveta ne uključuje madrac, a konstrukcija kreveta omogućuje upotrebu bilo kojeg madraca do visine 20 cm i težine od 20-22 kg. Pri izboru madraca savjetujemo madrace s oprugama ili bonell jezgrom. U našem webshopu možete pronaći široku ponudu madraca, a ako ne znate koji madrac odabrati obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vas s veseljem savjetovati i pomoći u odabiru.

BED CONCEPT krevet u ormaru CJ-02 - 90x200 cm

Krevet u ormaru CJ-02 predstavlja najmanji krevet u ormaru koji nudi odlično rješenje za dječju sobu s dimenzijama 90 x 200 cm. Unatoč manjim dimenzijama je ovaj krevet odlično rješenje za stariju djecu, tinejdžere, ali i studente. Krevet je vrlo stabilan i izdržljiv te ima metalni okvir s pojačanim nosačem koji je integriran s prednjim dijelom kreveta. Krevet u ormaru CJ-02 je svakako prikladan za garsonjere, jednosobne stanove i druge male interijere.

Zahvaljujući dimenzijama od 101 x 46 x 217 cm, krevet bez problema možete smjestiti u većinu prostorija, ali morate paziti da ima dovoljno prostora za otvaranje kreveta. Krevet ne zauzima puno mjesta u interijeru, a kada je zatvoren osigurava dodatan prostor za dječju igru ​​ili za druge aktivnosti u interijeru. Naravno i ovaj krevet možete nadgraditi s drugim elementima brenda BED CONCEPT poput ormara TF-01 ili police za knjige TF-03. Uz nadoplatu je krevet moguće opremiti i ambijentalnom LED rasvjetom koja će u prostor unijeti poseban ugođaj i dodatan šarm.

Spavanje na krevetu je vrlo udobno, a krevet odlično podnosi opterećenje jer je izrađen od metalnog okvira, pojačan izdržljivim nosačem i okvirom od letvica. Krevet u ormaru CJ-02 ima soft close sustav koji je gotovo nečujan i neće ometati ostale članove obitelji u susjednim prostorijama. Krevet je opremljen praktičnim remenima zahvaljujući kojima posteljina i jastuci ostaju na krevetu čak i kada je krevet zatvoren.

U cijenu kreveta nije uključen madrac, a konstrukcija kreveta omogućuje upotrebu bilo kojeg madraca do visine 20 cm i težine od 20-22 kg. Pri izboru madraca savjetujemo madrace s oprugama ili bonell jezgrom. U našem webshopu možete pronaći široku ponudu madraca, a ako ne znate koji madrac odabrati obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vas s veseljem savjetovati i pomoći u odabiru.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Blagovaonski stol na razvlačenje Dickson

   Lena - 2024-07-18

Boja stola ima smeđi podton koji se nije uočljiv na fotografijama.

+ Brzo i lako se satstavlja

- Nema mogućnosti pohrane dodatne plohe za proširenje kada nije u upotrebi.

Ormar s kliznim vratima i ogledalom TV 200 - graphite

   Endži - 2024-07-14

Hitno !!!!!!!¡!!!

Kutna garnitura Deus VII

   Krešimir - 2024-07-10

Ok

+ Povoljno

- Materijal osjetljiv (a uzeli najskuplji)

TV element Rave veliki - Crna/Artisan

   Kreso - 2024-07-10

Tanko i slabasno

+ Dizajn

- Tanašan i slab materijal

Stol Interlaken 2

   Vesna - 2024-07-09

Lijep i čvrst stol

Kuhinja Margaret 3 - 260 cm

   Nedeljka - 2024-07-08

Imaju li elementi pozadinu ili su naslonjeni na zid.

+ Kuhinja mi se sviđa

Stolica K453 - siva

   Marija - 2024-07-04

Udobne, cvrste, lijep i kvalitetan materijal.

+ Udobne, cvrste, lijep i kvalitetan materijal

Ormarić za obuću Zapatero bijela

   Marija - 2024-07-04

Lijep, nema police nego sipke za obucu. Mora se usarafiti u zid za stabilnost.
GOR