Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

BED CONCEPT – novi kreveti u ponudi

Brend BED CONCEPT predstavlja nove krevete koji su rezultat višegodišnjeg istraživanja tržišta i potreba kupaca. BED CONCEPT već dugi niz godina proizvodi inovativne krevete u ormaru koji oduševljavaju svojom cijenom, kvalitetnim materijalima, maštovitim i estetskim dizajnom te prije svega funkcionalnošću i lakoćom upotrebe kreveta u ormaru. Dodamo li tome još i vrlo udobno spavanje, svakako smo dobili dobitnu kombinaciju.

Dizajneri brenda BED CONCEPT su odlučili napraviti iskorak dalje tako da su se usmjerili na želje i potrebe kupaca te u ponudu dodali nove krevete koji se na prvi pogled ne razlikuju od svojih prethodnika, ali svojim promjenama ipak predstavljaju novitet na tržištu.

U nastavku vam predstavljamo idealno rješenje za dječje i mladenačke sobe.

BED CONCEPT krevet u ormaru CJ-01 - 120x200 cm

Kao što je već spomenuto u nazivu, riječ je o zidnom krevetu u ormaru koji se pretvara u prostor za spavanje dimenzija 120 x 200 centimetara. Ovaj model predstavlja idealno rješenje za tinejdžerske sobe, garsonjere, apartmane i sve manje prostore u kojima je svaki kvadrat dragocjen.

Krevet (dimenzije: 131 x 46 x 217 cm) je odlično rješenje za dječje i tinejdžerske sobe u kojima postoji potreba za dodatnim prostorom za dječju igru, zabavu i druge aktivnosti. Tijekom dana se krevet nalazi u ormaru i ne zauzima prostor u sobi, a kada dođe vrijeme za spavanje, krevet se jednostavnim potezom pretvori u udoban prostor za spavanje. Otvaranje i zatvaranje kreveta je jednostavno, sigurno i praktično tako da starije dijete može samostalno pripremiti ili pospremiti svoj prostor za spavanje.

Sustav zatvaranja i otvaranja je gotovo nečujan i neće ometati ostale članove obitelji u susjednim prostorijama. Krevet je opremljen praktičnim remenima zahvaljujući kojima posteljina i jastuci ostaju na krevetu čak i kada je krevet zatvoren. Krevet je vrlo stabilan i robustan jer je izrađen od metalnog okvira i dodatno pojačan okvirom od letvica.

Dodatnu udobnost i ugodu osigurava ambijentalna rasvjeta (uz nadoplatu) koja u večernjim satima osigurava mirnu i opuštenu atmosferu prije spavanja. Naravno, ormar nudi velike police za odlaganje gdje će vaše dijete moći staviti svoje omiljene stvari. Cijena kreveta ne uključuje madrac, a konstrukcija kreveta omogućuje upotrebu bilo kojeg madraca do visine 20 cm i težine od 20-22 kg. Pri izboru madraca savjetujemo madrace s oprugama ili bonell jezgrom. U našem webshopu možete pronaći široku ponudu madraca, a ako ne znate koji madrac odabrati obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vas s veseljem savjetovati i pomoći u odabiru.

BED CONCEPT krevet u ormaru CJ-03 - 120x200 cm

Kao i gore spomenuti model, krevet u ormaru CJ-03 (dimenzije: 211 x 46 x 137 cm) nudi površinu za spavanje dimenzija 120 x 200 cm. Krevet u ormaru CJ-03 je niži i širi pa predstavlja odlično rješenje za uske i duže prostore. Krevet je odlično rješenje za dječje i tinejdžerske sobe, garsonjere, jednosobne stanove i sve interijere u kojima postoji kronični nedostatak prostora.

Krevet se može pohvaliti s dvije duge police na kojima će vaše dijete moći pohraniti svoje omiljene stvari i predmete. Tijekom dana kada je krevet zatvoren, soba će nuditi puno prostora za dječju igru te će ujedno zadržati elegantan i moderan izgled zahvaljujući jedinstvenom konceptu kreveta u ormaru.

Kao i kod gotovo svih BED CONCEPT kreveta, glavna prednost modela CJ-03 je jednostavno pretvaranje kreveta u ormar i suprotno. Naravno, veliki plus je što će dijete imati dovoljno prostora za igru ​​kada god to poželi.

Mehanizam kreveta osigurava potpuno jednostavnu, sigurnu i brzu prenamjenu kreveta koju starije dijete može lako i samostalno obaviti pa roditelji ne moraju brinuti zbog sigurnosti. Spavanje na krevetu je vrlo udobno, a krevet odlično podnosi dječju igru i opterećenje jer je izrađen od metalnog okvira, pojačan izdržljivim nosačem i okvirom od letvica. I ovaj model ima soft close sustav koji je gotovo nečujan i neće ometati ostale članove obitelji u susjednim prostorijama. Krevet je opremljen praktičnim remenima zahvaljujući kojima posteljina i jastuci ostaju na krevetu čak i kada je krevet zatvoren. Uz nadoplatu je krevet moguće opremiti i ambijentalnom LED rasvjetom koja će u prostor unijeti poseban ugođaj i dodatan šarm.

Cijena kreveta ne uključuje madrac, a konstrukcija kreveta omogućuje upotrebu bilo kojeg madraca do visine 20 cm i težine od 20-22 kg. Pri izboru madraca savjetujemo madrace s oprugama ili bonell jezgrom. U našem webshopu možete pronaći široku ponudu madraca, a ako ne znate koji madrac odabrati obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vas s veseljem savjetovati i pomoći u odabiru.

BED CONCEPT krevet u ormaru CJ-02 - 90x200 cm

Krevet u ormaru CJ-02 predstavlja najmanji krevet u ormaru koji nudi odlično rješenje za dječju sobu s dimenzijama 90 x 200 cm. Unatoč manjim dimenzijama je ovaj krevet odlično rješenje za stariju djecu, tinejdžere, ali i studente. Krevet je vrlo stabilan i izdržljiv te ima metalni okvir s pojačanim nosačem koji je integriran s prednjim dijelom kreveta. Krevet u ormaru CJ-02 je svakako prikladan za garsonjere, jednosobne stanove i druge male interijere.

Zahvaljujući dimenzijama od 101 x 46 x 217 cm, krevet bez problema možete smjestiti u većinu prostorija, ali morate paziti da ima dovoljno prostora za otvaranje kreveta. Krevet ne zauzima puno mjesta u interijeru, a kada je zatvoren osigurava dodatan prostor za dječju igru ​​ili za druge aktivnosti u interijeru. Naravno i ovaj krevet možete nadgraditi s drugim elementima brenda BED CONCEPT poput ormara TF-01 ili police za knjige TF-03. Uz nadoplatu je krevet moguće opremiti i ambijentalnom LED rasvjetom koja će u prostor unijeti poseban ugođaj i dodatan šarm.

Spavanje na krevetu je vrlo udobno, a krevet odlično podnosi opterećenje jer je izrađen od metalnog okvira, pojačan izdržljivim nosačem i okvirom od letvica. Krevet u ormaru CJ-02 ima soft close sustav koji je gotovo nečujan i neće ometati ostale članove obitelji u susjednim prostorijama. Krevet je opremljen praktičnim remenima zahvaljujući kojima posteljina i jastuci ostaju na krevetu čak i kada je krevet zatvoren.

U cijenu kreveta nije uključen madrac, a konstrukcija kreveta omogućuje upotrebu bilo kojeg madraca do visine 20 cm i težine od 20-22 kg. Pri izboru madraca savjetujemo madrace s oprugama ili bonell jezgrom. U našem webshopu možete pronaći široku ponudu madraca, a ako ne znate koji madrac odabrati obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vas s veseljem savjetovati i pomoći u odabiru.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Komoda Arizona 1

   Mario Vranaričić - 2023-09-27

Odlićana. Brza dostava.

Krevet Marika - 160x200 cm - Orah

   Lovre Štavun - 2023-09-27

Odličan krevet. Bilo bi dobro da napišete i točne dimenzije kreveta u samome proizvodu (67 cm je visina daske uzglavlja, 35 cm je visina okvira kreveta, a 29cm je visina žlijebova okvira s lijeve i desne strane kreveta prije podnice/letvica).

+ Puno drvo, laganije nego sam mislio, jednostavno za složiti.

- Malo škripi na početku, ali to je normalno za drvo. Srednja stranica bi mogla imati dvije nožice umjesto jedne za još bolje fiksiranje kreveta..

Dvosjed Eriksen XL - tamnozelena

   Zdenka Stipetic - 2023-09-26

Bila sam skepticna kad sam narucila proizvod, jer sam ga vidjela samo na slici. Kad sam ga raspakirala, odusevila sam se, odlican dvosjed, divne boje, cvrst za sjesti, stvarno sve pohvale.

Stolić za dnevni boravak Deja III

   Sniježana - 2023-09-25

Sve pohvale, komunikacija,dostava i najvažnije proizvod,stolić za dnevni boravak, točno onakav ko na slici Dostava točno u sat kako su i obavijestili Zahvaljujem

Podnica TW Relax 90x190 cm

   Dragana - 2023-09-22

Jako dobar proizvod kao i usluga!

Komoda Arizona 2

   Iva Horvatic - 2023-09-21

Odlične kvalitete i super izgleda, lako se sastavlja! Kupila dvije!

+ Odlične kvalitete i super izgleda, lako se sastavlja

Visoka vitrina Avio

   Suzana - 2023-09-19

Vrlo lijepe vitrine,zadovoljni smo kvalitetom i cijenom . Čekali smo 2 do 3 tjedna više nego je bilo rečeno, što se svakako može zanemariti , jer smo dobili vitrine koje nas u svakom pogledu/estetski , kvalitetom i cijenom/u potpunosti zadovoljavaju .

+ Vitrina je lijepa estetski, relativno se lako sastavlja i ima dosta prostora za odlaganje, sto je velika prednost.U svakom slučaju smo zadovoljni sa lijepim izgledom, kvalitetom i dobrom cijenom

- Za sada ne uočavam nedostatke !

Podnica TW GN Motor 80x190 cm

   Vesna Benčić - 2023-09-13

Omjer cijene i kvalitete je odličan!! Sasvim sigurno ću Vas preporučiti!!
GOR