Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
Sladke sanje s  svijetnamjestaja.hr -  Ob nakupu vzmetnice dobite BLAZINO GRATIS!

Madrac Dreamer Lux - 120x200 cm

Šifra artikla: 64081

Stanje artikla: Ni zalihe
  • 1200 mm 2000 mm 310 mm
RASPRODANO
924
878 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -46.2 €)
Predviđen datum dostave: nema podataka
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Tvrdoća: Srednje tvrdo
Visina: 31 cm
Materijal: Periva navlaka, GreenRes 9 cm, High Resilience Black 8 cm, EUCAFEEL® 5 cm, RevinePurple 8 cm
Vakumsko pakiranje: Da
DODATNE INFORMACIJE:

Svatko od nas provede otprilike trećinu svog života u krevetu. Ne gubite ovo vrijeme spavajući na neudobnom, loše odabranom madracu. Fizioterapeuti se slažu da je kupnja dobrog madraca ulaganje u zdravlje. Svima koji žele poboljšati udobnost svog života i sveobuhvatno se pobrinuti za svoju psihičku i fizičku dobrobit, sa zadovoljstvom predstavljamo madrac DREAMER LUX - inovativan proizvod koji će svaku noć učiniti izvorom blaženog olakšanja.

DREAMER LUX – jedinstveni krevet krevet

Bolovi u vratu i leđima, razdražljivost, poteškoće s koncentracijom, glavobolja, povećana osjetljivost na infekcije pa čak i poremećaji apetita koji uzrokuju debljanje. Posljedice nedostatka sna mogu biti vrlo ozbiljne. Na kvalitetu sna i proces uspavljivanja utječu mnogi čimbenici, od zdravstvenog stanja preko načina života do temperature u prostoriji. Ključni element za postizanje željenog stanja je madrac. DREAMER LUX, višeslojni madrac izrađen od inovativne pjene, dizajniran je da njeguje svaki mišić i izazove stanje nesmetane opuštenosti.

Ako sanjate o savršenom snu, madrac DREAMER LUX je pravi za vas. DREAMER LUX je inovativni madrac izrađen od četiri sloja pjene različitog stupnja tvrdoće i elastičnosti. Odabrani tako da optimalno utječu na zdrav i miran san. Madrac DREAMER LUX pruža kralježnici stabilnu potporu cijelom dužinom. Ergonomski dizajn rasterećuje mišiće i zglobove, osigurava optimalnu cirkulaciju i slobodu kretanja. Samo pogledajte model DREMER LUX da vidite koliki potencijal ima. Madrac impresivne debljine do 31 cm pružit će vam dašak luksuza kakav zaslužujete!

Navlaka od materijala Seaqual sadrži inovativna i ekološka vlakna koja su izrađena od plastike ulovljene iz mora. Ova navlaka značajno pridonosi zaštiti prirode i smanjenju otpada što potvrđuje i certifikat.Tkanina je iznimno ugodna na dodir te vrlo otporna na svako habanje ili površinsko ljuštenje. Seaqual je ekološki materijal od reciklranih vlakana s certifikatom. Dreamer je prvi madrac u Poljskoj koji se može pohvaliti ovim materijalom. Radi se o visokokvalitetnom poliesterskom materijalu koji se reciklira od Pet plastike izvađene iz mora. Zahvaljujući ovoj metodi se čuvaju i štite prirodni resursi te smanjuje količina otpada u vodi na svjetskoj razini.
Madrac je zaštićen aktivnom probiotičkom tehnologijom Purotex® koja sprječava prekomjeran razvoj grinja.

Navlaka madraca je skidiva

  • Visina: 31 cm
  • Tvrdoća: H3 - srednje tvrdo
  • Madrac s dvije strane udobnosti Da
  • Zaštita od grinja: Da
  • Antialergijska navlaka: Da
  • Sastav: GreenRes, High Resilience Black, EUCAFEEL®, RevinePurple
  • HIGH RESILIENCE BLACK
    Visoko fleksibilna pjena, proizvedena korištenjem mješavine polimernih poliola, ima manje ujednačenu staničnu strukturu koja se razlikuje od standardne pjene. Zahvaljujući ovoj strukturi postižu se bolji kriteriji udobnosti i fleksibilnosti. U odnosu na standardnu ​​pjenu, ovaj materijal karakterizira veća fleksibilnost što značajno produljuje vijek trajanja madraca.
  • REVINE PURPLE
    Pjena čija struktura osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka. Ne deformira se, što osigurava udobnost i visoku udobnost odmora.
  • GREEN RES
    To je fleksibilna pjena koja odlično podržava tjelesnu težinu korisnika, a zahvaljujući njezinoj neravnoj strukturi postižu se bolji kriteriji za potporu tijela i veću protočnost zraka u madracu.
  • EUCAFEEL
    Jedinstvena EucaFeel pjena pruža idealno ublažavanje pritiska, te je sa svojom otvorenom strukturom ćelija potpuno nehomogena za veću udobnost i bolji san. Uredno regulira vlagu, postiže idealnu klimu i ima visoku elastičnost.
DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Madrac 3D Chrome - 90x200 cm

   Mladen Brenc - 2024-02-28

Sve kako piše u opisu proizvoda, madrac je odličan. Malo je duže potrajala isporuka, ali na kraju sve OK.

+ Sve

- Nema

Madrac Flora - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Sve ok, lipo

Nadmadrac Aero Flex - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Ok super

Madrac 3D Chrome - 120x200 cm

   Ivana - 2023-11-30

Iako sam bila skeptična, jer piše da je madrac jako tvrd, madrac je savršen.

Madrac Flora - 120x200 cm

   Snježana - 2023-11-22

Odličan i udoban!

Madrac Pocket Roll latex - 140x200 cm

   igor - 2023-10-21

odlično

Zaštitna navlaka za madrac AquaStop - 120x200 cm

   Kararina - 2023-10-18

Kvalitetna navlaka. Preporučujem.

+ Kvalitetna navlaka.

Madrac 3D Iridium

   T - 2023-07-23

Prezadovoljni i madracem i uslugom!
GOR