Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Boxspring krevet Astoria

Šifra artikla: 5013072

Stanje artikla: Prednarudžba
Novost
Popust
-27%
  • 2150 mm 1300 mm
Prvosvibanjska rasprodaja. Popusti do -40%. Za kupovinu iznad 600€ poklanjamo pribor za roštilj:
3 572 €  2 619 €
DIMENZIJA:
2 567 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -52.38 €)
Predviđen datum dostave 14-06-2024
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Materijal: MDF, tkanina
Samo tkanine: Fresh 01, 11, 13, 17, 32, 33; Matt Velvet: 38, 61, 68
DODATNE INFORMACIJE:

Krevet Astoria Continental je pravo rješenje za najzahtjevnije korisnike. Najviša udobnost tijekom spavanja u kombinaciji s jedinstvenim, elegantnim izgledom uzglavlja. Nadmadrac, koji je sastavni dio madraca, ima debele bočne rubove. Struktura se sastoji od više slojeva koji osiguravaju udoban san. Osnovni sloj polutvrdog tipa s dodatkom poliuretanske pjene. Sljedeći sloj je madrac s dvostrukim sustavom opruga - Bonnell i džepićaste opruge. Madrac također sadrži sloj pjene Gelax, sloj antibakterijske pjene i sloj visokoelastične pjene. Precizna kombinacija ovih slojeva ne samo da osigurava udobnost, već stvara i 7 zona podrške za kralježnicu. Astoria je krevet koji pruža cjelovitu podršku zdravom spavanju.

Krevet Alexander je dostupan u tkaninama za presvlaku Fresh 01, Fresh 11, Fresh 13, Fresh 32, Matt Velvet 38, Matt Velvet 61, Matt Velvet 68, Matt Velvet 74, Matt Velvet93. Kod ovog modela kreveta nije moguće prilagođavati visinu uzglavlja, visinu nogu i madrac.

Karakteristike:

  • Polutvrda osnova je čvrsta podloga za kontinentalno ležište, obogaćena dodatnim slojem poliuretanske pjene.
  • Poliuretanska pjena T25 je provjerena i ekonomična metoda za madrac. Može biti dodatak ležajevima s oprugama ili element pjenastih madraca.
  • Kombinacija dvije vrsta opruga u jednom sustavu. Donji sloj koristi izdržljive Bonell opruge, na koje je postavljen sloj neovisno djelujućih džepićastih opruga.
  • Bonnell opruge se koriste u dnu kontinentalnih kreveta. Pružaju elastičnost i odgovarajuće ublažavanje gornjih slojeva.
  • Džepićaste opruge su izdržljive i tihe opruge. Svaka od njih je smještena u odvojeni džep, tako da djeluje neovisno od drugih. Rezultat je odlična potpora tijelu.
  • Madrac je po dužini podijeljen na 7 zona različite tvrdoće. Zahvaljujući tome, madrac se bolje prilagođava obliku tijela i podržava kralježnicu u pojedinim dijelovima.
  • Pjena s antibakterijskim svojstvima. Preporučuje se posebno za osobe s čestim infekcijama. Madrac ima ortopedska svojstva. Potpuno se prilagođava obliku tijela, pomaže u održavanju prirodne linije kralježnice, poboljšava cirkulaciju i opušta mišiće.
  • Preporučuje se za ljude svih dobnih skupina koji pate od nesanice ili bolova u leđima. Poboljšana verzija džepićastih opruga, s dvostrukim brojem potpornih točaka (oko 500 opruga/m2).
  • Svaka opruga je smještena u odvojeni džep, tako da djeluje neovisno od drugih. Rezultat je odlična potpora tijelu i visoka izdržljivost.
  • Inovativna pjena kombinira svojstva gela, visoko elastične i termoelastične pjene. Odlikuje ju prozračnost, elastičnost i potpuno prilagođavanje obliku tijela.
  • Madrac ima antifungalna svojstva - sprječava nastanak gljivica i plijesni, poboljšava higijenu spavanja.
  • Madrac je preporučljiv za alergičare. Eliminira nakupljanje grinja i gljivica.

Specifikacija:

  • Donja osnova s 3 cm pjene
  • Dvoslojni madrac: Bonell opruge + 7-zona džepićaste opruge
  • Nadmadrac s izgledom futona
DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Noćni ormarić Kentaki

   Jasmina Karuza - 2024-05-05

Kentaki namjestaj jako lijepo izgleda, lako se sastavlja, Prezadovoljna sam iako je jedna došla ogrebana. Jedino bi na dostava trebala biti malo preciznija, koliko je to moguce. Gotovo cijeli dan sam cekala na dostavu. Sigurno ću još kupovat jos Kentaki namjestja.

+ Lako se sastavlja, ćvrsta, zaista lijepo izgleda. Prezadovoljna sam.

- Jedna od dvije komode mi je dosla oštećena ( ogrebotina) međutim nisam reklamirala zato što je na mjestu koje se ne vidi..

Ormar Blanco 19

   Ilija - 2023-12-01

Ormar se uklopio uz ostali namještaj

+ izgled

- nema

Ormar s kliznim vratima Dome DO8-24 - hrast sonoma

   darko - 2023-02-04

jako lijep i veliki prostor. prekrasnog dizajna s dekorima. preporučujem svima koji vole takav dizajn. i naravno dobro se slaže ako uzmete i krevet s ormarićima. povoljno.

+ veliki prostor

- nema

Spavaća soba Roma

   matija - 2023-01-26

nema izlozenu cijenu

Komoda Idea ID-04 - bijela

   Mirjana Kaurinović Zagreb - 2022-12-12

Vašu komodu ID-04 sam izabrala između 7 drugih internet stranica koje se bave prodajom namještaja jer je bila najljepša i nabolje cjene. Elegantna, prakticna stabilna, jako sam zadovoljna. Mirjana Zagreb

+ Elegantna, prakticna stabilna

Komoda Marselle 1

   Fatima - 2022-11-26

Postovani moram priznati lijepi komadi namještaja, mene zanima debljina iverala ovih ormara i komoda. Molim vas da mi napišete tu informaciju.

Spavaća soba Tristian

   Dejan Todorovski - 2022-10-02

Madrac ukljucen u cijenu?

Noćni ormarić Nova S54 - siva

   Ksenija - 2022-08-23

Odličan proizvod kao sa slike
GOR