Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

03.06. Zbog inventure skraćeno radno vrijeme 9:00 - 14:00

Sladke sanje s svijetnamjestaja.hr - Ob nakupu vzmetnice dobite BLAZINO GRATIS!

Madrac Magnat ultra cocos 3D

Šifra artikla: 4007

Stanje artikla: Brza isporuka
Kredit
0 %
Top
proizvod
Popust
-5%
 • 210 mm
Ljetna rasprodaja namjestaja do -50%:
1 357 kn  1 289 kn
DIMENZIJA:
1 225 kn u slučaju predujma (dodatni popust 64.45 kn)
Predviđen datum dostave od 08.07.
Cijena dostave od 67.00 kn
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
 • S gotovinom
 • Visa, MasterCard
 • Putem predračuna
 • PayPal
 • Diners club
LEANPAY NA 24 RATE 0% KAMATE:
SPECIFIKACIJE:
Materijal: 3D Aerosystem, Navlaka «Dream Health», Mikrokompozit, Lateksirana kokos vlakna, pojačanje opružnog bloka, rastezljiv rub, punjenje pamuk, Termofilc, jezgra "Pocket Spring", masažni učinak, punjenje vuna
Boja: bijela
DODATNE INFORMACIJE:

Kvalitetan madrac sa 7 zona «POCKET SPRING» čije su blok opruge odvojene termofilcom od drugih slojeva unutrašnjosti.  Jedinstvenost i posebnost ovog madraca je "3D AEROSYSTEM» koji omogućava slobodno kruženje zraka i odvajanje vlage. Lateksirana kokos vlakna su potpuno prirodan materijal, ekološki, dobiven iz kokosovog oraha. Vlakna odlikuje antibakterijsko i antialergijsko svojstvo, otporan je na vlagu i zadržava elastičnost. PU pjena s učinkom masaže nudi opuštajući efekt, a navlaka madraca je dobivena iz ekološke trikotaž pletene tkanine «Dream Health» s ljetno – zimskom stranom.

 

 • Maksimalno opterećenje za jednu osobu: 130 kg
 • Navlaka/ležaj: »Zima/Ljeto«
 • Visina: 21 cm
 • KOKOS VLAKNA - potpuno prirodan materijal, ekološki, dobiven iz kokosovog oraha. Odlikuje ga antibakterijsko i antialergijsko svojstvo, otporan je na vlagu i zadržava elastičnost. Jedan od najboljih prirodnih materijala koji se koriste u proizvodnji madraca.
 • »HOT MELT« sustav spajanja slojeva - moderan i siguran sustav spajanja slojeva, »HOT MELT« ne sadrži tvari štetne za zdravlje čovjeka, u skladu sa svim europskim i svjetskim standardima. Ovaj sustav se upotrebljava i za pakiranje hrane, ne sadrži otapala. Na sobnoj temperaturi je u krutom stanju dok se na višim temperaturama masa mijenja u tekuće stanje, te se ponovnim hlađenjem dobiva poseban spoj.
 • 3D AEROSYSTEM – tehnologija koja potiče slobodnu cirkulaciju zraka i odvođenje vlage iz kreveta. Jedinstven dio tehnologije je trodimenzionalna klimatska traka koja je ušivena u rubove madraca po cijeloj površini ležaja. Klimatska prozračna traka je hipoalergena, a napravljena je iz mnoštva isprepletenih vlakana koja tvore jedinice posebnog geometrijskog oblika s funkcijom slobodnog protoka zraka i sprječavanja kondenzacije u madracu. Unutarnje i vanjske jedinice su povezane s poprečnim vlaknima te osiguravaju materijalu fleksibilnost.
 • NEOVISNE OPRUGE »Pocket Spring« - pravo rješenje iz ponude madraca NEOLUX. Opruge se prilagođavaju vašem tijelu i osiguravaju pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja te ravnomjernu podjelu težine i potpore za svaki dio tijela. Ovakav madrac će pozitivno djelovati na mišićni i koštani sustav te nuditi odmor bez bolova i napetosti u tijelu.

Video

DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Kutni ormar Ultimo U13

   Tanja - 2021-03-30

Set Ultimo za dječju sobu s primjerenim dimenzijama, kutni ormar se baš lijepo uklopio u manji prostor tako da je sada iskorišten svaki kvadrat prostora.

+ Lijepa i kvalitetna izrada.

Noćni ormarić Vicky - dvobojni 2

   Vesna - 2019-09-29

Noćni ormarići su nakon montaže točno takvi kao sa slike, jako zadovoljni
GOR