Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Boxspring krevet Passa - 140x200 cm

Šifra artikla: 5005154

Stanje artikla: Ni zalihe
  • 1500 mm 2130 mm 1000 mm
RASPRODANO
1036s PDV-om
1 015 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -20.72 €)
Predviđen datum dostave: nema podataka
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Materijal: Tkanina, puno drvo, iverica, HDF, MDF
Tkanina na slici: Preston 22 GR II
Površina za spavanje: 140x200cm

2. ODABERITE KATEGORIJO:
DODATNE INFORMACIJE:

Boxspring krevet Passa je dizajniran za korisnike željne visoke kvalitete i vrhunskog dizajna. Sastoji se od nekoliko elemenata koji uključuju premium madrac, madrac s oprugama i opružnu pjenu. Poseban naglasak je stavljen na udobnost, budući da je krevet opremljen profiliranim naslonom za glavu koji omogućuje udobno čitanje knjige ili rad na prijenosnom računalu u večernjim satima. Krevet Passa ima slojevitu strukturu koja osigurava visoku udobnost i potporu tijelu.

Sastoji se od sljedećih slojeva:

  • Gornji sloj: Ovaj sloj debljine 5 cm pruža dodatnu mekoću i udobnost na vrhu madraca.
  • Srednji sloj: Ovaj sloj uključuje madrac s bonell džepićastim oprugama i središnji je dio kreveta. Madrac ima 7 zona koje pružaju optimalnu potporu za leđa, bokove, ramena i druge dijelove tijel,a u ovaj sloj je ugrađena poliuretanska pjena koja dodatno povećava udobnost i rasterećuje pritisak na tjelo.
  • Donji sloj: Ovaj sloj uključuje kombinaciju poliuretanske pjene i bonell opruga, te pruža čvrstu podlogu za cijeli krevet i istovremeno omogućuje dobru prozračnost.

Krevet je opremljen visoko elastičnom poliuretanskom pjenom koja je iznimno udobna i prilagođava se tijelu. Jezgra madraca je oblikovana je s Bonell oprugama koje pružaju pravilnu podršku i udobnost prilikom sjedenja i ležanja. Naslon je opremljen visoko elastičnom poliuretanskom pjenom i ivericom koja pružaju optimalnu potporu za leđa i udobnost tijekom odmora.

Okvir kreveta izrađen je od kvalitetnih materijala, uključujući ivericu, MDF, HDF, masivno drvo i furnirane ploče. Ti materijali pružaju čvrstoću, stabilnost i dug životni vijek kreveta, što je ključno za dugotrajno uživanje i udoban san.

  • Visina sjedišta - 60 cm
  • Visina naslona - 40 cm
  • Nogice - 6 cm, plastika, crne
  • Maksimalno opterećenje - 250 kg
      •  
DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Noćni ormarić Kentaki

   Jasmina Karuza - 2024-05-05

Kentaki namjestaj jako lijepo izgleda, lako se sastavlja, Prezadovoljna sam iako je jedna došla ogrebana. Jedino bi na dostava trebala biti malo preciznija, koliko je to moguce. Gotovo cijeli dan sam cekala na dostavu. Sigurno ću još kupovat jos Kentaki namjestja.

+ Lako se sastavlja, ćvrsta, zaista lijepo izgleda. Prezadovoljna sam.

- Jedna od dvije komode mi je dosla oštećena ( ogrebotina) međutim nisam reklamirala zato što je na mjestu koje se ne vidi..

Ormar Blanco 19

   Ilija - 2023-12-01

Ormar se uklopio uz ostali namještaj

+ izgled

- nema

Ormar s kliznim vratima Dome DO8-24 - hrast sonoma

   darko - 2023-02-04

jako lijep i veliki prostor. prekrasnog dizajna s dekorima. preporučujem svima koji vole takav dizajn. i naravno dobro se slaže ako uzmete i krevet s ormarićima. povoljno.

+ veliki prostor

- nema

Spavaća soba Roma

   matija - 2023-01-26

nema izlozenu cijenu

Komoda Idea ID-04 - bijela

   Mirjana Kaurinović Zagreb - 2022-12-12

Vašu komodu ID-04 sam izabrala između 7 drugih internet stranica koje se bave prodajom namještaja jer je bila najljepša i nabolje cjene. Elegantna, prakticna stabilna, jako sam zadovoljna. Mirjana Zagreb

+ Elegantna, prakticna stabilna

Komoda Marselle 1

   Fatima - 2022-11-26

Postovani moram priznati lijepi komadi namještaja, mene zanima debljina iverala ovih ormara i komoda. Molim vas da mi napišete tu informaciju.

Spavaća soba Tristian

   Dejan Todorovski - 2022-10-02

Madrac ukljucen u cijenu?

Noćni ormarić Nova S54 - siva

   Ksenija - 2022-08-23

Odličan proizvod kao sa slike
GOR