Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00

Madraci Trianova

419 €  268 €
 Brza isporuka
21 cm
378 €  242 €
 Brza isporuka
21 cm
369 €  236 €
 Brza isporuka
21 cm
753 €  482 €
 Brza isporuka
180 200 21 cm

Trianova

Tvrtka koja se uspješno etablirala na tržištu Europe i bivšeg SSSR - a, a danas je to uspješan proizvođač ortopedskih madraca, jastuka i drugih dodataka za spavanje. Proizvodnja je opremljena visokotehnološkom opremom koja omogućava razvoj naprednije i modernije proizvodnje inovativnih modela. Tvrtka ima vlastitu proizvodnju madraca s Bonell jezgrom i Pocket Spring neovisnim oprugama.

Tvrtka ima certifikat prema europskom sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001, a sami proizvodi nagrađeni su raznim nagradama te sudjeluju na svim vodećim svjetskim izložbama. Trianova je lider u naprednoj tehnologiji i ergonomskim rješenjima, za maksimalnu udobnost i jednostavniji transport madraca primjenjuju jedinstvenu tehnologiju - madrace s vakuumom (serija Neoflex). Trianovamadraci proizvedeni su korištenjem HOT-MELT tehnologije koja se temelji na zdravstveno prihvatljivim sustavom ljepljenja podnih materijala koji ne koriste toksične materijale i otapala.

Zašto stranke kupuju Trianova madrace?

Jedna od glavnih konkurentskih prednosti Trianova su ultra moderne dizajnerske tkanine s termoregulacijskim svojstvima koja sadrže sve potrebne preduvjete za zdrav san. Svi proizvodi su pakirani u zaštitnu plastičnu označenu ambalažu koja štiti madrace od prljavštine i vanjskih utjecaja. Tvrtka neprekidno ulaže u vlastiti razvoj i analizu tržišta kako bi potrošačima pružili kvalitetne proizvode, bave se analizom tržišne dinamike i praćenjem trendova potreba kupaca s ciljem prepoznavanja tehnoloških očekivanja potrošača ovisno o regiji stanovanja i lokalnim tradicijama.

Provjerenu kvalitetu madraca u Trianova jamče s jamstvenim rokom, a službeno jamstvo za sve Trianova madrace je obično 24 mjeseca.

Vzmetnica Magnat ultra cocos
Vzmetnica Magnat lateks-cocos 3D
Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 3D

Primjereni i za alergičare

Uz standardnu tehnologiju koja se primjenjuje za izradu madraca važno je napomenuti da se za izradu primjenjuje jedinstvena tehnologija HOT-MELT koja je primjerena za osobe sklone alergijama i djecu. Neki modeli ortopedskih madraca Trianova su opremljeni s integriranim 3D AEROSISTEMOM koji omogućava prirodnu termoregulaciju za vrijeme spavanja.

Zašto kupiti madrace Trianova u online trgovini Svijetnamjestaja.hr:

  • Širok spektar ponude
  • Najbolje cijene u Hrvatskoj
  • Suradnja s pouzdanim dobavljačima provjerene kvalitete
  • Odličan omjer cijene i kvalitete
  • Potpuno zadovoljstvo prilikom kupovine sve od narudžbe pa do dostave ili montaže jer nam je cilj ponuditi kompletnu uslugu koja će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Prednosti kupovine Trianova madraca u našoj online trgovini

Težimo što raznovrsnijoj ponudi i pristupačnim cijenama koje će biti dostupne svakom kupcu, te što kraćoj obradi narudžbe (ako je roba na zalihi u našem skladištu i narudžbu predate do 14.00 sati, roba će biti otpremljena već isti dan). Naši stručni prodajni referenti će vam svojim savjetima i iskustvom pomoći u pravom odabiru madraca koji će odgovarati vašim željama i potrebama. Madraci Trianova nude duži jamstveni rok za svoje proizvode.


Preporučuje se za čitanje:

Prava izbira - vzmetnice Neolux
Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Neolux skrbi za milijone zadovoljnih uporabnikov po svetu.
Odabrano:
Kategorije:
Cijena:
Širina:
mm
Dubina:
mm
Visina:
mm
Brendovi:
Vrste madraca:
Zone madraca:
Stupanj tvrdoće:
Zima/Ljeto:
Visina madraca:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memorijska pjena:
Maksimalna nosivost:
FILTRIRAJ

MIŠLJENJA STRANAKA

Jastuk Soft Night Aloe Vera

   Lara - 2024-06-05

Odličan jastuk, jako je udoban, i jako lijepo se prilagođava glavi i vratu. Jako mi se sviđa, i razmišljam o kupnji još jednog.

+ Jastuk je jako udoban, i jako lijepo se prilagođava glavi i vratu. Jako mi se sviđa, i razmišljam o kupnji još jednog.

Madrac Pocket Roll II - 90x200 cm

   Lara - 2024-06-05

Madrac je super i pruža dobar san.

+ Jako udoban

- Navlaka je preosjetljiva i lako se osteti

Madrac Pocket Roll II - 120x200 cm

   Marko - 2024-05-17

Odličan madrac, udoban, srednje tvrdoće.

+ Udoban, srednje tvrdoće

Madrac Spinal Duo - 180x200 cm

   Luka Zivkovic - 2024-05-08

Odličan i svaka preporuka za madrac a i sam Svijet Namjestaja - 10 zvjezdica

+ Vrhunaki madrac

- Nema nedostataka

Madrac 3D Chrome extra - 90x200 cm

   Mladen Brenc - 2024-02-28

Sve kako piše u opisu proizvoda, madrac je odličan. Malo je duže potrajala isporuka, ali na kraju sve OK.

+ Sve

- Nema

Madrac Flora aloe vera - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Sve ok, lipo

Nadmadrac Aero Flex - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Ok super

Madrac 3D Chrome extra - 120x200 cm

   Ivana - 2023-11-30

Iako sam bila skeptična, jer piše da je madrac jako tvrd, madrac je savršen.
GOR