Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
091 987 5152
pon-pet: 9:00-17.00
  091 987 5152
pon-pet: 9:00-17.00

Madraci Neolux

1 392kn (185€)
 Brza isporuka
21 cm
1 913kn (254€)
 Brza isporuka
23 cm
1 960kn (260€)
 Brza isporuka
21 cm
1 913kn (254€)
 Brza isporuka
21 cm
1 944kn (258€)
 Brza isporuka
21 cm
1 711kn (227€)
 Prednarudžba
19 cm
1 960kn (260€)
 Prednarudžba
22 cm
1 828kn (243€)
 Prednarudžba
21 cm

Neolux

Tvrtka koja se uspješno etablirala na tržištu Europe i bivšeg SSSR - a, a danas je to uspješan proizvođač ortopedskih madraca, jastuka i drugih dodataka za spavanje. Proizvodnja je opremljena visokotehnološkom opremom koja omogućava razvoj naprednije i modernije proizvodnje inovativnih modela. Tvrtka ima vlastitu proizvodnju madraca s Bonell jezgrom i Pocket Spring neovisnim oprugama.

Tvrtka ima certifikat prema europskom sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001, a sami proizvodi nagrađeni su raznim nagradama te sudjeluju na svim vodećim svjetskim izložbama. Neolux je lider u naprednoj tehnologiji i ergonomskim rješenjima, za maksimalnu udobnost i jednostavniji transport madraca primjenjuju jedinstvenu tehnologiju - madrace s vakuumom (serija Neoflex). Neolux madraci proizvedeni su korištenjem HOT-MELT tehnologije koja se temelji na zdravstveno prihvatljivim sustavom ljepljenja podnih materijala koji ne koriste toksične materijale i otapala.

Zašto stranke kupuju Neolux madrace?

Jedna od glavnih konkurentskih prednosti Neoluxa su ultra moderne dizajnerske tkanine s termoregulacijskim svojstvima koja sadrže sve potrebne preduvjete za zdrav san. Svi proizvodi su pakirani u zaštitnu plastičnu označenu ambalažu koja štiti madrace od prljavštine i vanjskih utjecaja. Tvrtka neprekidno ulaže u vlastiti razvoj i analizu tržišta kako bi potrošačima pružili kvalitetne proizvode, bave se analizom tržišne dinamike i praćenjem trendova potreba kupaca s ciljem prepoznavanja tehnoloških očekivanja potrošača ovisno o regiji stanovanja i lokalnim tradicijama.

Provjerenu kvalitetu madraca u Neoluxu jamče s jamstvenim rokom, a službeno jamstvo za sve Neolux madrace je obično 24 mjeseca.

Vzmetnica Magnat ultra cocos
Vzmetnica Magnat lateks-cocos 3D
Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 3D

Primjereni i za alergičare

Uz standardnu tehnologiju koja se primjenjuje za izradu madraca važno je napomenuti da se za izradu primjenjuje jedinstvena tehnologija HOT-MELT koja je primjerena za osobe sklone alergijama i djecu. Neki modeli ortopedskih madraca Neolux su opremljeni s integriranim 3D AEROSISTEMOM koji omogućava prirodnu termoregulaciju za vrijeme spavanja.

Zašto kupiti madrace Neolux u online trgovini Svijetnamještaja.hr:

  • Širok spektar ponude
  • Najbolje cijene u Hrvatskoj
  • Suradnja s pouzdanim dobavljačima provjerene kvalitete
  • Odličan omjer cijene i kvalitete
  • Potpuno zadovoljstvo prilikom kupovine sve od narudžbe pa do dostave ili montaže jer nam je cilj ponuditi kompletnu uslugu koja će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Prednosti kupovine Neolux madraca u našoj online trgovini

Težimo što raznovrsnijoj ponudi i pristupačnim cijenama koje će biti dostupne svakom kupcu, te što kraćoj obradi narudžbe (ako je roba na zalihi u našem skladištu i narudžbu predate do 14.00 sati, roba će biti otpremljena već isti dan). Naši stručni prodajni referenti će vam svojim savjetima i iskustvom pomoći u pravom odabiru madraca koji će odgovarati vašim željama i potrebama. Madraci Neolux nude duži jamstveni rok za svoje proizvode.


Preporučuje se za čitanje:

Najbolji odabir - madraci Neolux
Ukrajinski proizvođač madraca Neolux opskrbljuje milijone zadovoljnih korisnika širom cijelog svijeta.
Odabrano:
Kategorije:
Cijena:
kn
kn
Širina:
mm
Dubina:
mm
Visina:
mm
Brendovi:
Vrste madraca:
Zone madraca:
Stupanj tvrdoće:
Zima/Ljeto:
Visina madraca:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memorijska pjena:
Maksimalna nosivost:
FILTRIRAJ

MIŠLJENJA STRANAKA

Jastuk Soft Night Aloe Vera

   Marina Mišta - 2022-11-21

Jastuk je jako udoban

+ Udobnost

Madrac Active - 160x200 cm

   Lorena Smerdel - 2022-11-18

Prvi put sam se probudila bez ikakvih bolova, a patim od bolova u kralježnici, naspavana i odmorena. Jedva čekam isprobati tvrdu stranu gdje je prirodno vlakno.

+ Preferiram tvrde madrace, ali i srednje tvrda strana je ugodna za spavanje.

- Na srednje tvrdoj strani nije prirodno valako pa mi je bilo previše toplo.

Madrac Pocket Roll latex - 80x200 cm

   Josip - 2022-10-22

Prezadovoljna sam madracima, veliko hvala!!!

Madrac Pocket Roll 18 mini - 160x200 cm

   Ivan - 2022-09-15

Udoban madrac! Zadovoljan sam!

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

Madrac za krevet Bed Concept 120x200 cm

   Živa - 2021-04-24

Krevet u ormaru je stvarno najbolje rješenje za male prostore. Krevet je udoban, madrac meni odgovara i ormar je lijep. Nedostatak u cijeloj ovoj priči su upute za sastavljanje kreveta gdje u nekim koracima ne znaš što treba radit i definitivno bi bilo od velike pomoći da su šarafi označeni po šiframa da se ne gubi vrijeme na traženje odgovarajućih šarafa. S krevetom i ovim konceptom kreveta u ormaru sam oduševljena, sve pohvale.

+ Funkcionalnost

- Uputstva za sastavljanje u određenim koracima

Madrac Coco - 180x200

   zdenka - 2021-02-21

zadovoljni s madracom i dobro se spava na njemu

Madrac Polo - 90x200 cm

   slavko - 2021-02-20

moja prva online kupovina - strpljen spašen:-)

+ odličan madrac - iznenađen jako!

GOR