Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Kreveti sa spremnikom Novelty

Nismo našli nobenega izdelka, ki izpolnjuje vaše zahteve.

Poskusite omiliti merila za izbor, tako da odstranite nepotrebne filtre v levem meni.

Tapecirani kreveti Novelty

Odabir kreveta je vrlo važna odluka kada se radi o opremanju doma i spavaće sobe pa treba dobro razmisliti o svim faktorima koji utječu na naše potrebe, želje i prostor kojim raspolažemo. Ne zaboravite da u krevetu u prosjeku provedemo trećinu života spavajući pa je to dodatan razlog da se kupnji kreveta posvetimo promišljeno i detaljno. Dobar krevet nudi ugodan san i odmor no znamo da je u današnje doba jedna od važnih uloga funkcionalnost kreveta te drugi brojni čimbenici. Krevet nam ne služi samo za spavanje već i za druge aktivnosti kao što su čitanje, gledanje TV i odmaranje pa je važno razmisliti o tome da li je za vaše potrebe primjereniji metalan, drven ili tapeciran krevet. Krevet s tapeciranim uzglavljem nudi više udobnosti od klasičnog drvenog kreveta, a u našoj online trgovini Svijetnamještaja.hr možete birati krevete iz različitih materijala od tkanine ili umjetne kože u širokoj paleti boja.

Prednosti tapeciranih kreveta Novelty

Glavna prednost tapeciranih kreveta su udobnost i zaobljene linije kreveta , a svoj procvat su ovakvi kreveti doživjeli 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Danas se tapecirani kreveti proizvode u modernijim i elegantnijim verzijama, vrlo su popularni jer svojim izgledom za manju svotu novaca mogu osigurati privlačan i moderan izgled spavaće sobe.

Boxspring postelja Nord 180x200 cm
Dvižna tapecirana postelja Vera 160x200 cm
Oblazinjena postelja Nord 140x200 cm

Materijali za tapeciranje kreveta

Materijali za tapeciranje kreveta mogu biti različiti, a najčešće se koriste koža i tkanina čija je najveća prednost dostupnost u brojnim kombinacijama boja i nijansi. Umjetna koža se koristi kao zamjena za pravu kožu i prvenstveno se koristi za tapeciranje namještaja, a napravljena je iz dvije komponente – tekstila i dodatka iz plastike. Umjetna koža je vrlo postojana, a njezine prednosti su jednostavno održavanje i primjerena upotreba za alergičare jer umjetna koža ne sadrži vlakna na kojima se zadržavaju čestice prašine. Tapecirani kreveti iz tkanine spadaju u niži cjenovni razred, topliji su, a održavanje i čišćenje je teže jer tkanina na sebe veže čestice praha i ovaj odabir nikako nije primjeren za osobe koje su sklone alergijama.

U online trgovini Svijetnamještaja.hr nudimo različite dimenzije kreveta i mehanizama, najzastupljeniji su kreveti s funkcijom podizanja odnosno sa spremnikom koji dodatno štedi prostor za pohranu stvari. Uz krevete sa spremnicima su u ponudi i kreveti s klasičnim ladicama na izvlačenje koji su idealan odabir za prostore manjih kvadratura te za spavaće sobe u kojima dodatnog prostora za pohranu stvari nikada nije dosta. Važan faktor prilikom odabira kreveta su dimenzije stoga se za starije osobe i osobe koje imaju zdravstvenih tegoba s kralježnicom preporučuje viši krevet.

U online trgovini Svijetnamještaja.hr birajte različite varijante tapeciranih kreveta:

  • Jednostruki krevet (dostupni u različitim materijalima i bojama)
  • Francuski krevet (dostupni u različitim materijalima i bojama)
  • Bračni krevet (dostupni u različitim dimenzijama i modelima)
  • Krevet s ladicom na izvlačenje (dodatno štedi prostor)
  • Krevet sa spremnikom (dodatno štedi prostor)
Postelja s dvižnim mehanizmom Retro 160x200 cm
Visoka dvižna postelja Rumba 180x200 cm
Oblazinjena postelja City 160x190 cm

Zašto kupiti tapecirane krevete Novelty u online trgovini:

  • Širok spektar ponude
  • Najbolje cijene u Hrvatskoj
  • Suradnja s pouzdanim dobavljačima provjerene kvalitete
  • Odličan omjer cijene i kvalitete
  • Potpuno zadovoljstvo prilikom kupovine sve od narudžbe pa do dostave ili montaže jer nam je cilj ponuditi kompletnu uslugu koja će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Prednosti kupovine tapeciranih kreveta Novelty u online trgovini Svijetnamještaja.hr

U online trgovini Svijetnamještaja.hr smo vjerni niskim cijenama i bogatoj ponudi, pristupačne cijene kreveta na kat olakšat će kupovinu vrlo zahtjevnih i manje zahtjevnih kupaca. Težimo što kraćoj obradi narudžbe (ako je roba na zalihi u našem skladištu i narudžbu predate do 14.00 sati, roba će biti otpremljena već isti dan). Naši stručni prodajni referenti će vam svojim savjetima i iskustvom pomoći u pravom odabiru kreveta s ladicom ili spremnikom koji će odgovarati željama i potrebama vas i vašeg djeteta. Svi kreveti imaju većinom duži jamstveni rok.


Preporučuje se za čitanje:

Kako pravilno izbrati ustrezno velikost postelje?
Obstaja celoten seznam parametrov, s pomočjo katerih lahko izberete posteljo za spalnico. Nekateri med njimi so prednostni,
Pregled najbolj popularnih postelj proizvajalca Novelty
Vodilo proizvajalca oblazinjenih postelj Novelty je sledeče: maksimalna kakovost, optimalna cena, minimalni stroški za oglaševanje.
TOP 5 garniture branda Novelty
Poslovna strategija proizvođača tapeciranog namještaja Novelty se ističe kroz maksimalnu kvalitetu namještaja, povoljne cijene i minimalne troškove promidžbe.
Kakšno posteljo in ležišče je smiselno izbrati za najemniško stanovanje?
V kolikor se selite v najemniško stanovanje, v katerem pa ne nameravate ostati več kot leto ali nekaj let, potem običajno ne boste posegli po (pre)dragih posteljah in vzmetnicah.
Kategorije:
Cijena:
kn
kn
Širina:
mm
Dubina:
mm
Visina:
mm
Brendovi:
Kreveti+ležaj:
Ladica za posteljinu:
Okvir:
S funkcijom podizanja:
Letvičasta podnica:
Boxspring krevet:
FILTRIRAJ

MIŠLJENJA STRANAKA

Boxspring krevet Jasmina 180x200

   Marina Pap - 2021-10-27

Krevet je odličan,za kraljeve,sve preporuke?

+ Lijep,lagan,jednostavna montaža

Krevet Michigan 90x200 cm sonoma hrast

   Marija - 2021-10-10

Prezadovoljna sam kupovinom.

Krevet na kat Roomy 90x200 cm

   Željko - 2021-04-29

Jako lijep i velik te komforan krevet na kat

+ Velik i lijep krevet

- Zahtjevna montaža

Krevet Happy 2009 - 90x200 cm - bijela-bijela

   Andrea - 2021-04-26

Moglo bi bolje.

+ Brza dostava

- Krevet malo škripi

Krevet na kat Ludwig L - 140x200 cm - bijela

   [email protected] - 2021-04-24

Nigdje nije navedena informacija o debljini madraca za dotični krevet na kat i zato ne mogu montirati stepenice jer je madrac očito viši nego što bi morao biti.

+ Brza dostava

- Unos u objekt

Krevet u ormaru BC-01 - 140x200 cm

   Miran - 2021-04-18

S krevetom sam jako zadovoljan, jedino mi je montaža predstavljala problem tako da savjetujem za montažu majstora ili osobu koja se razumije u takve stvari, ništa nije falilo od šarafa i sve je bilo priloženo u paketu.

+ Dobar krevet po normalnoj cijeni

- Poprilično zahtjevna montaža

Krevet Roma - 180x200 cm

   PRIMOŽ - 2021-04-06

ne javljate se

- oštećen paket

Boxspring krevet Divalo - 160x200 cm

   Petra - 2021-04-04

Jako zadovoljna
GOR